Masterler 4.Transferini Kaleden Yana Kullandı.

Masterler 4.Transferini Kaleden Yana Kullandı.

Ege Masterler Futbol Ligi ekiplerinden Linyit Masterler, kaleyi güvene aldı.

 

Sezona transfer konusunda bir hayli hızlı başlangıç yapan Linyit Masterler, Bahadır Özgen, Ali Tatlı ve Emrah Cantürk‘ten sonra dördündü transferini kaleci Bilal Kara‘yı transfer ederek gerçekleştirdi.

Transferi ile ilgili Linyit Masterlerin sosyal medya adresinde görüşlerine yer verilen Bilal Kara, Amatör ve turnuva derken Master futbolu için büyük bir adım attığını belirterek, “Linyit Masterler, geçen sezon lige katılmalarına rağmen ilk dört takım arasına girerek ne kadar önemli bir takım olduklarını ortaya koydu. Yakın zamanda onların bir parçası olacağım için mutluyum.” ifadelerine yer verildi.

Bu sezon turnuvada Ticaret Odası takımının formasını giyen tecrübeli eldiven Bilal Kara, İmbat Madencilik ile turnuvalarda şampiyonluklar da yaşadı.

YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN