Linyit Masterler Büyük Düşünüyor

Linyit Masterler Büyük Düşünüyor

İlk sezonunda sınavı başarıyla geçen Linyit Masterler, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi.

 

Ege Veteran Masterler Futbol Federasyonuna bağlı, kuruculuğunu; Çetin Nilderya, Mustafa Çamzeybek, Şirvan Özel ve Kenan Bulut’un yaptığı, başkanlığını ise Çetin Nilderya’nın üstlendiği Soma’nın emektarlarından oluşan Linyit Master Futbol Takımı, ikinci sezon için kolları sıvadı.

Linyit Masterler, geçen sezon dernekleşip Ege Veteranlar Ligine 3.haftadan itibaren katılmasına rağmen aldığı başarılı sonuçlarla play-off’lara kalmayı başarmıştı.

Ege Veteranlar 2019-2020 sezonunu play-off maçları koronavirüs salgını nedeniyle oynanmamış ve normal sezon tamamlanmıştı.




Linyit Master

Sınavı Geçtiler..

Yeni olmalarına rağmen ilk sezonunu başarıyla geçip tecrübe sahibi olan sarı-siyahlı ekip, 2020-2021 futbol sezonu için transfer çalışmalarına hız verdi.

 

3.Oyuncu Turnuvadan

Linyit Masterler, Bahadır Özgen ve Ali Tatlı‘dan sonra Kaymakamlık Futbol Turnuva takımlarından ELİ 3’ün başarılı forvet oyuncusu Emrah Cantürk’ü renklerine kattı.

Turnuvada oynadığı takımlarda başarılı futboluyla göz dolduran Emrah Cantürk, etkili futbolu ile her sezon takımını ilk dört takım arasına sokmayı başarmıştı.

EMRAH CANTÜRK

Cantürk,”Ekibin Bir Parçası Olmaktan Mutluyum”

İlk defa bu sezon Masterler liginde sahne alacak olan Emrah Cantürk liglerin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini belirterek şunları söyledi: ” Linyit Masterler bünyesinde bulunmaktan ve bu oluşumun bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Başta dernek başkanımız Çetin Nilderya ve transferimin gerçekleşmesinde ön ayak olanlara teşekkür ediyorum.”dedi.

Tüm master haberleri için  buraya tıklayınız!

YASİN TUNÇ



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN