Şampiyon Kadrodan 2 Oyuncu Ayrıldı

Şampiyon Kadrodan 2 Oyuncu Ayrıldı

Ege Masterler (EMF) 2019-2020 sezonunu sporcuların yaş durumlarını da göz önüne alarak koronavirüs salgını nedeniyle olduğu haliyle tescil etti.

 

4 grupta toplam 48 takımla gerçekleştirilen Ege Masterler Futbol Ligi, 10 Mart’ta oynanan son maçlardaki haliyle tamamlanırken, play-off öncesinde gruplarını lider tamamlayan; Balçova Master, Soma Master ve Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler takımlarının grup birincilikleri onaylandı.

B-Grubunda; Balçova Termal Master, 9 Eylül Master, Ayyıldız Master, Bostanlı Master, Bayraklı Master, Gaziemir Master, Dikili Kardeş Master, Güzelyalı Master,Çandarlı Pitane Master ve Bandırma Genç Masterler takımları ile mücadele eden Soma Masterler, büyük bir başarıya imza atarak grup maçlarını zirvede tamamlamıştı.

Sezonun tescillenmesinin ardından gözler 2020-21 sezonuna çevrildi.

İki Önemli İsim Takımdan Ayrıldı.

7 Sezondur Ege Masterler Ligi’nde başarıyla mücadele eden Soma Masterler’de, 2020-2021 sezonu öncesinde iki oyuncu kadrodan ayrıldı.. Oynadıkları başarılı futbollarıyla Soma Masterlerin grup şampiyonluğunda önemli işlere imza atan Bahadır Özgen ve Ali Tatlı, Eylül-Ekim tarihleri arasında başlaması planlanan yeni sezonda, Soma’nın bir başka master takımı Linyit Masterler ile anlaştılar.




soma masterler

 

Özgen, ”Güzel ve Özel Anılarla Ayrılıyorum”

”Öncelikle Soma Master takımından çok güzel ve özel anılarla ayrılıyorum. Çok şükür orada başarılı olduk tüm takım halinde şampiyonluk yaşadık. Linyit Masterler de bizim kardeş takımımız. Somanın iki master takımında da forma giyip şampiyonluk yaşamak ve gençlere artık formayı devretmek amacım. Hayırlısı olsun rabbim kaza-bela vermesin. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum.’dedi.

Tatlı, ”Yeni Takım Yeni Heyecan”

Orta sahanın bir diğer başarılı oyuncusu Ali Tatlı ise şunları söyledi: ”Eylül-Ekim tarihleri arasında başlayacak yeni sezonda Somamızın bir diğer temsilcisi Linyit Masterlerin formasını giyeceğim. Yeni takımımla güzel başarılara imza atacağıma inanıyorum. Yeni takım yeni heyecan, hayırlısı olsun.”dedi.

Tüm master haberleri için  buraya tıklayınız!

YASİN TUNÇ




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN