Masa Tenisinde Ustaların Gösterisi Sona Erdi

Masa Tenisinde Ustaların Gösterisi Sona Erdi

Soma’da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında 2.Veteran Masa Tenisi Turnuvası Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleşti.

Heyecanlı ve çekişmeli geçen maçların ardından dereceye giren sporcularda belli oldu.

Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda 4 masada gerçekleşen şampiyona büyük beğeni toplarken, bay-bayan usta oyuncuların mücadeleleri görülmeye değerdi. Turnuva, 42 sporcunun katılımıyla toplam üç gün süren ve nefes kesen maçlar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.



Turnuvayı Bayanlar kategorisinde Sılay Mutlu, 19-35 Yaş Erkekler kategorisinde Tutku Durmaz, +35 Yaş Erkekler kategorisinde ise Fatih Küçüktekin şampiyon tamamladı.

Genel sıralama ise şöyle oluştu:

Kadınlar Kategorisi:

1.Sılay MUTLU
2.Ayfer Özdilli
3.Rabia Nur ULU

19-35 Yaş Erkekler Kategorisi:

1.Tutku Durmaz
2.Orçun Uslu
3.Celal Duman

+35 Erkekler Kategorisi:

1.Fatih Küçüktekin
2.Orhan Karslı
3.Sedat Güneş

Somamızda gerçekleşen bu önemli turnuvada emeği geçenleri kutluyor, katılan tüm sporcu ve şampiyonları ayrı ayrı tebrik ediyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN