Somaspor-Altındağ Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor-Altındağ Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 8.hafta evinde oynayacağı Altındağ Belediyespor maçını yönetecek hakemler belli oldu.

 

13 Ekim Pazar günü saat 15:00’de Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı Hatay Bölgesi Klasman hakemi Deniz Kükrek yönetecek. Kükrek’in yardımcılıklarını Bekir Özçelik (Hatay), M.Münir Dadı (Hatay) yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Doğukan Yıldırım (Adana) üstlenecek..

Bu sezon Orduspor-Kızılcabölük, Modafen-Pazarspor ve Batman Petrolspor-Kelkit Belediyespor maçlarında orta hakem olarak görev alan Deniz Kükrek, 3 karşılaşmada iki kez kırmızı, 16 kezde sarı kartına baş vurmuş. Deniz Kükrek ve triosu ilk defa maçımızda görev alacaklar.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN