Ali ve Şevval Akkuş Kardeşler

Ali ve Şevval Akkuş Kardeşler

Çok küçük yaşlarda başlayan futbol sevdalarını gözlemleyen babaları Şerif Akkuş, çocuklarına her türlü imkanı sağlayarak iyi futbolcu olmaları için büyük çaba sarf etmiş.

Ve sonuçta; oğlu ve kızı profosyonel takımlarda başarıyla futbol oynuyorlar. Bu da bir baba için mutlulukların en güzeli olsa gerek..

Ağbi Ali Akkuş, TFF 3.Lig 3.Grupta 26 puanla 3.sırada yer alan Somaspor formasını giyiyor..
Kardeş Şevval Akkuş ise, TFF 3.Lig 3.Grupta 9 puan ve averajla lider Horozkentspor‘un ardından 2.sırada yer alan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımının formasını giyiyor..

Ali Akkuş;

Futbola Soma Zaferspor alt yapısında başlayan daha sonra Tavşanlı Linyitspor, Kasımpaşaspor ve Kahramanmaraş takımlarında forma giyen 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Ali Akkuş, memleketinin takımı Somaspor’a transfer oldu.
Somaspor’un orta sahasında dinamo vazifesi gören Ali Akkuş, takımın aldığı başarılı sonuçlara büyük katkı sağladı.



Şevval Akkuş;

2004 doğumlu Soma Açı lisesinde okuyor. Zaferspor Bayan Futbol Takımın da forvet olarak oynuyor. Yaşı küçük olmasına rağmen son derece yetenekli aynı zamanda U-16 Milli takımının havuzunda olan bir oyuncu. İkili mücadelelerde çok dirençli ve hava toplarına hakim bir oyuncu. Geçen hafta Afyon deplasmanında alınan üç puanda, attığı muhteşem galibiyet golüyle büyük katkı sağladı.

Babalarının izniyle başarılara koşan Ali ve Şevval kardeşlerin, Allah bahtlarını ve yollarını açık eylesin..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN