Zaferspor’lu Bayanlarda Moraller Yüksek.

Zaferspor’lu Bayanlarda Moraller Yüksek.

Manisa ve Soma’yı Bayanlar futbolu 3.liginde başarıyla temsil eden Soma Zaferspor,  deplasmanda oynayacağı Afyon İdman Yurdu Gençlikspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor..

Teknik Sorumlu Hakan Arslancan önderliğinde çalışmalarını Linyit Stadı ve kendi tesislerinde sürdüren Zaferspor’lu bayanlar, geçen hafta farklı kazanılan Nazilli Belediyespor galibiyeti ile Afyon maçına moralli hazırlanıyor..

Sezon başı kurduğu güçlü kadrosuyla hedefini 2.lig olarak belirleyen Soma Zaferspor‘lu kızlarımız, oynadığı 2 maçta topladığı 6 puanla tablonun averajla 2.sırasında yer alırken, aynı puana sahip averajla 3.sırada yer alan Afyon İdman Yurdu Gençlikspor önünde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor..


BERFİN DEMİR
Berfin Demir, ”Maçı Kazandık Mutluyuz”

Karşıyaka‘ya ve Nazilli Belediyespor‘a attığı gollerle takımın gol yükünü çeken oyuncuların başında gelen Berfin Demir; ”Nazilli Bld.Spor maçını farklı kazandığımız için mutluyuz. Bütün arkadaşlarımız sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve maçı muhteşem bir skorla 7-0 kazanmasını bildik. Maça gelip bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bu hafta bizim gibi iki maçından üçer puanla ayrılan Afyon İdman Yurdu Gençlikspor ile deplasmanda zorlu maç oynayacağız. Bu maçı da kazanacağız. Hocamıza ve futbolcu arkadaşlarıma güvenim tam.”dedi.

Karşılaşma 24 Kasım Pazar günü Afyon Kocatepe Spor Kompleksinde saat 12:00’de oynanacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN