Zorlu Virajın 2.Ayağı

Zorlu Virajın 2.Ayağı

Ligde geçen Cumartesi günü zorlu virajın ilk ayağında 1954 Kelkit Belediyespor engelini Nurettin Çağlar’ın 38.dakikada attığı golle 1-0 geçen Somaspor’da, Çarşamba günü evinde oynayacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor.

Zorlu 90 Dakika..

8 gün içerisinde 3 zorlu mücadelenin ilkini geçen Somaspor’da ikinci kritik mücadele Nazilli Belediyespor ile olacak. Deplasmanda alınan 1954 Kelkit Belediyespor galibiyetinin ardından gözünü bu maça çeviren ve hazırlıkların startını dün veren Siyah-Beyazlılar, zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla hazırlanıyor..

SOMASPOR-NAZİLLİ BELEDİYESPOR

Altındağ Deplasmanına Moralli Gitmek İstiyor

Play-Off yarışında ki iddiasını sürdürmek ve hafta sonu Ankara deplasmanında Altındağ Belediyespor maçına moralli gitmek için Nazilli Belediyespor’u mağlup etmek isteyen ekibimiz galibiyetten başka bir şey düşünmüyor..

Karşılaşmada S.Murat Gündüzler Düdük Çalacak

19 Şubat Çarşamba günü saat 13:30’da Nazilli Belediyespor ile Soma Atatürk Stadında oynayacağı karşılaşmayı Eskişehir Bölgesi Klasman hakemlerinden Sercan Murat Gündüzler yönetecek.

Güzdüzler’in yardımcılıklarını ise; Fatih Pazı (Eskişehir), Erdi Abdülmecit Sayar (Bursa) ve dördüncü hakem Oğuz Karadağ (Bursa yapacak.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor-Nazilli Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Nazilli Belediyespor 1-1 Somaspor
Nazilli Bld.Spor-Somaspor Maç Önü..
Nazilli Bld.Spor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN