Nazilli Belediyespor 1-1 Somaspor

Nazilli Belediyespor 1-1 Somaspor

TFF 3.Lig 3.Grup 7.hafta karşılaşmasında Somaspor, hafta içi mesaisinde konuğu olduğu lider Nazilli Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı.

Somaspor, lider Nazilli Belediyespor karşısına geçen hafta evinde 3-1 mağlup ettiği Kelkit Belediyespor maçından iki farklı oyuncu ile çıktı. Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, sakatlanan Melih Şencan’ın yerine Mustafa Şengül, kırmızı kart cezalısı Oğuzhan Nemli’nin yerine de Ahmet Tamet’i sahaya sürdü.

Maçın ilk dakikalarından itibaren oyunu kendi yarı alanında kabul edip, hızlı kontrataklarla skor aramayı içeren Somaspor, bunda da başarılı oldu.

Nazilli İlçe Stadında oynanan maçın 16.dakikasında Muhsin Polat‘ın mükemmel pasını aynı güzellikle ağlarla buluşturan Mehmet Uysal, takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Ev sahibi ekip beraberlik golünü 42.dakikada buldu.
Bu dakikada Sedat Cengiz‘in kişisel çabasıyla getirip çektiği sert şut, Somaspor ağlarına gitti ve bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu:1-1



İkinci yarıya saha ve seyirci avantajını arkasına alarak baskılı başlayan taraf Nazilli Belediyespor oldu. Ev sahibi ekibin baskılı futbolu karşısında Somaspor defan oyuncularımızın yerinde ve zamanında yaptığı hamlelere ilave kalecimiz Ömer’in müthiş kurtarışları  rakibe gol imkanı vermedi.

54.dakikada Mehmet Ersavaş’ın uzak mesafeden sert şutu, üst direğe çarparak auta gitti.
56.dakikada yine Mehmet Ersavaş uzak mesafeden vurdu, Ömer gole izin vermedi.
63.dakikada Yunus Ünsal hafif sağ çaprazdan kaleci Ömer Kavurkacı ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, vuruşunu yaptı, Ömer Kavurkacı başarılıydı.
71.dakikada Hayri Mert’in uzak mesafeden çektiği şut, Nazilli Bld.Spor kalecisinde kaldı.
Kalan dakikalarda skoru değiştirecek hamle gelmeyince maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

90 dakika sonunda güçlü rakibinden bir puan koparmayı başaran Somaspor, puanını 13’e yükselti ve bir diğer 13 puanlı Diyarbekirspor’un ardından 5.sırada yer aldı.  Puanını 15’e çıkaran Nazilli Belediyespor ise aynı puana sahip Darıca Gençlerbirliği önünde 7.haftayı da liderlik koltuğunda tamamladı.

Somaspor, 13 Ekim Pazar günü Atatürk Stadında Altındağ Belediyespor’u ağırlayacak..



SOMASPOR KELKİT BELEDİYESPOR

Dumanlı Kentin Puslu Çocukları

Somaspor’un deplasman turnesinin dördüncü maçında rakibi lider Nazilli Belediyespor’du. Öyle ki bu ligi domine eden, namağlup, en fazla gol atan en az gol yiyen ve kendi sahasındaki etkili futboluyla göz dolduran Nazilli Belediyespor’dan puan almak her baba yiğidin harcı değildi. Ama bir baba yiğit çıktı ve Soma’ya puanla döndü. Eyvallah ”Dumanlı Kentin Puslu Çocukları”

Nazilli Bld.Spor 1-1 Somaspor

STAD:Nazilli / İlçe
HAKEMLER: Erdoğan Özkaya-Göker Erel-Sabri Üstünel (4.Hakem Elif Köroğlu)
NAZİLLİ BLD.SPOR:Zekeriya-Sinan-Mehmet-Polat-İ.Oykun-Tayfun-Burak (dk.66 Mert)-Ufukcan (dk.77 Fatih)-Sedat-Aziz-Yunus (dk.75 Volkan)
YEDEKLER:Hasan, İ.Berkan, Zafer, Sergen, Mert, Fatih
TEKNİK DİREKTÖR:Yavuz İncedal

SOMASPOR:Ömer-Üzeyir-Muhsin-Onur-Mustafa-Ali (dk.60 H.Mert), Ahmet-Yusuf Can (dk.74 Yasin)-Muammer-M.Uysal (dk.M.Bedirhan)-Erkul
YEDEKLER:Tunay, Yasin, M.Bedirhan, Çağlayan, Bilal, H.Mert, Kadir
TEKNİK DİREKTÖR:Burhanettin Basatemür
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:dk.16 Mehmet Uysal (Somaspor), dk.42 Sedat Cengiz (Nazilli Bld.Spor)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN