Zorlu Maç Trafiğimiz

Zorlu Maç Trafiğimiz

3.Lig 3.Grupta hem lig hem de kupada mücadele veren temsilcimiz Somaspor, 15 günde zorluk derecesi yüksek 4 önemli sınav verecek.

İki gün önce 3.lig 1.Grupta üst düzey kadrolarından birine sahip olduğu otoritelerce kabul edilen 1928 Bucaspor takımı karşısında üstün bir oyunla sahadan 1-0‘lık galibiyetle ayrılarak adını 3.tura yazdırma başarısı gösteren Somaspor, iki içeride iki dışarıda olmak üzere 4 önemli karşılaşma oynayacak..

İlk Sınav Çatalcaspor İle..

29 Ekim Perşembe günü ligin 6.haftasında İstanbul temsilcisi Çatalcaspor ile evinde kozlarını paylaşacak olan Siyah-Beyazlılar, zorlu virajın ilk ayağına çıkacak.

7.Hafta Deplasman

Çatalcaspor maçının ardından 3 gün sonra bu kez deplasmanda 1 Kasım Pazar günü Arhavispor’a konuk olacak.

Kupa ve Deplasman

Siyah-beyazlı ekibimiz, Arhavispor maçının ardından 3 veya 4 gün sonra Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçı için Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek..



Çarşambaspor İle Evimizde Oynayacağız

Çatalcaspor, Arhavispor ve Kahramanmaraşspor maçlarının ardından 12 Kasım Perşembe günü Çarşambaspor’u Atatürk Stadı’nda ağırlayacağız ve ardından yoğun maç trafiğimizin imdadına Bay haftası yetişecek:)

9 Puan ve Tur

15 gün içerisinde lig ve kupa olmak üzere zorluk derecesi yüksek 4 karşılaşmaya çıkacak olan Siyah-İnciler, 3 lig maçından 9 puan, kupada da 4.turu hedefliyor..

Siyah-beyazlılar, zorluk derecesi yüksek karşılaşmalarının ilki olan Çatalcaspor hazırlıklarına bir günlük izinin ardından, bugün (c.tesi) başlayacak..

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN