Zaferspor 12-0 Yeşilyurtspor

Zaferspor 12-0 Yeşilyurtspor

3.Lig 3.Grup’un güçlü takımlarından Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, ilk yarının son maçında İzmir Yeşilyurtspor’u gol yağmuruna tuttu.

Kadınlar 3.lig 3.Grup 9.haftasında 21 puanla 2.sırada yer alan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İzmir Yeşilyurtspor’u Linyit Stadında konuk etti.

i.batuhan kutucu
Saat 13:00’de başlayan karşılaşmayı İ.Batuhan Kutucu, Çiğdem Fırat ve Merve Güneş hakem triosu yönetirken, saha komiseri olarak Ahmet Akbulut, Sağlıkçı olarak ta Hayrettin Demirel görev yaptı.

Maçtan önce İki takım arasında puan cetvelindeki istatistiklere baktığımızda Soma Zaferspor açık ara önde gözüküyordu.


Soma’da Yağmur Yoktu Ama..

Linyit Stadında saat 13:00’de başlayan karşılaşmada, 90 dakika boyunca rakibine üstünlük kuran Zaferspor’lu kızlarımız, çok gol pozisyonuna girerek Yeşilyurtspor kalesini adeta ablukaya aldı. Soma’da yağmur yoktu ama; 7.dakikada Zeynep Şahan’la başlayan gol sağanağı 90.dakikada Selis Demirci’nin attığı golle son buldu.

Hakan Arslancan’ın talebeleri İzmir temsilcisi karşısında farklı galibiyete; Selis Demirci (7), Şevval Üstünsoy (2), Zeynep Şahan (2) ve Berfin Demir’in golleriyle gitti.

Ev sahibi ekip bu galibiyetle puanını 24’e çıkarak devreyi lider Horozkentspor’un ardından ikinci sırada tamamladı.

2.Yarı 2 Şubat’ta Başlayacak

İkinci yarı karşılaşmaları 2 Şubat Pazar günü başlayacak.Temsilcimiz Zaferspor, ilk maçını deplasmanda Berfin (2),Selis, Seda ve Aysu’nun golleriyle 5-3 mağlup ettiği Karşıyaka takımı ile, Soma Atatürk Stadında oynayacak.(maçın detaylarına buradan bakabilirsiniz)

İZMİR YEŞİLYURTSPOR

Çabaları Yetmedi..

Puan sıralamasında alt sıralarda yer alan Yeşilyurtspor ise, güçlü Soma Zaferspor karşısında çok mücadele verip bir puan alma isteği sonuç vermedi. Güçlü rakiplerine ancak 7 dakika direnç gösterebildiler.Çünkü karşılarında grubun güçlü takımlarından biri olan Soma Zaferspor vardı. Yinede futbolu çirkinleştirmeden ellerinden geldiğince centilmence mücadele eden Yeşilyurtspor takımını kutluyorum..


Maçın Oyuncusu ‘’Selis Demirci’’

Takım kaptanı her maç olduğu gibi bu maçta da ağırlığını fazlasıyla ortaya koydu. geçen hafta Manisa Esnaf Gençlikspor ağlarını altı kez havalandıran başarılı oyuncu bu maçta da rakip ağlara 7 gol gönderdi.Kutluyoruz..

Arslancan, ‘’Her Rakibe Saygı Duyuyoruz’’

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan tecrübeli antrenör Hakan Arslancan şunları söyledi. “Genel anlamda 90 dakikası bizim üstünlüğümü altında geçen bir maç oldu. .Yeşilyurtspor’un sıralamadaki yeri ve puanı, karşılaşmalar öncesinde üstünde durduğumuz bir durum değil. Hedeflerimiz doğrultusunda mücadele ettiğimiz her rakibimize saygı duyuyoruz. Bu nedenle her maçımıza aynı ciddiyet ve motivasyonda çıkıyoruz.. Aynı ciddiyet ve motivasyonumuzu koruduğumuz sürece ortaya da böyle güzel sonuçlar çıkıyor. Bu anlamda rakibi küçümsemeden mücadele eden ve karşılığını 12 golle alan sporcularımı kutluyorum.”dedi.

Soma Zaferspor 12-0 Yeşilyurtspor

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER: İ.Batuhan Kutucu-Çiğdem Fırat-Merve Güneş
ZAFER SPOR:Gözde-Şevval-Kader-Gamzenur-Sevgi-Begüm-Berfin-Zeynep-Nilsu-Selis-Seda
YEDEKLER:Ayla, Zeynep, Aleyna,Gizem
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

YEŞİLYURTSPOR:Nazlıcan-Münevver-Mine-Neşe-Gizem-Yaren-Derya-Firdevs-G.Kaplan-Sude
YEDEKLER:Merve, Rana, Sıla, Beyza, Nagihan, Kardelen, Hümeyra
TEKNİK SORUMLU:Mustafa Ozlü
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Selis Demirci (7), Şevval Üstünsoy (2), Zeynep Şahan (2), Berfin Demir (Zaferspor)

Zaferspor’un oynadığı maçları görmek için skorların üzerine tıklamanız yeterli..

Karşıyaka Beden Eğt 3-5 Soma Zaferspor
Zaferspor 7-0 Nazilli Belediyespor
Afyon İdman Yurdu 1-2 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 0-5 Horozkent Spor
Antalya Demirspor 0-7 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 7-3 Alanya Demirspor
Konyaaltı Gençlikspor 0-6 Soma Zaferspor
Manisa Esnaf Gençlikspor 0-19 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 12-0 Yeşilyurtspor
Tüm haberler için buraya tıklayınız!


Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN