Yine Söz Favorilerde

Yine Söz Favorilerde

İlk maç final niteliğindeydi.

Olmak yada olmamak maçında Eli (2) Maski yi farklı yendi. Bu skorla büyük ihtimal kaza-bela olmazsa gruptan çıkmayı garantiledi gibi ..

MAHALLENİN DELİSİ

İkinci maçta ise grubun favori takımı olan Demirexport güçlü kadro genişliğiyle mütevazi takım olan Müftülüğü ikizlerimizin muhteşem uyumuyla farklı mağlup etti. Beğendiğim oyuncular arasında olan Kaan Karpuz’un 2 golüne ikizi Kubilay Karpuz’da 4 gol ekleyince maçı farklı kazandılar, başarılar diliyorum..




Günün üçüncü 2. haftanın son maçında, Eğitim Gücü  Meslek Gücünü ilk yarıda biraz zorlansa da  ikinci yarıdaki etkili oyunu ile farklı mağlup etti. Bu galibiyetle Eğitim Gücü yoluna devam ederken, Meslek Gücü ”turnuvaya havlu attı” diyebiliriz.. İkinci haftayı da geride bıraktık.. Gelecek haftada tüm takımlarımıza kazasız-belasız, bol gollü bir hafta diliyor, yarın (pazar) haftanın enlerinde görüşmek dileğiyle saygılar sunuyorum..

Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN