Yıldız Kızlar Rekorlarla Bir Üst Tura Yükseldi.

Yıldız Kızlar Rekorlarla Bir Üst Tura Yükseldi.

Soma Zaferspor Yıldız Kız Futbol Takımı, Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonası 1.Turu grup lideri olarak tamamladı ve bir üst tura çıktı

Aydın’da oynanan 1.Tur grup maçlarının sonuncusunda Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor Kulübünü 7-3 mağlup eden Zaferspor, 12 puanla grup birincisi olarak üst tura çıktı.

Aydın’a bağlı İncirliova Sahasında oynanan karşılaşmada Yıldız Kızlarımız sonuca; Kübra Yıldız (2), Sudenil Gündüz (2), Esmanur Çayıroğlu, Nisa Sağdıç ve Elif Örmüş’ün attığı gollerle gitti..

Maçın Oyuncusu ”Kübra Yıldız”

Stoperde yerinde yaptığı müdahalelerle rakibe fırsat vermezken, attığı kafa golü ise büyük alkış aldı. Özellikle oyunu geriden iyi kurarak takımın hücum gücüne de büyük katkı sağladı. Bu güzel oyununu 2 golle de taçlandırdı.Kutluyoruz..



ZAFERSPOR YILDIZ KIZLAR ŞAMPİYON

Bir Üst Tura Rekorlarla Gittiler..

Gruptaki ilk maçında Söke Latmos Sayrakçı G.S.K 10-0  ikinci maçında Nazilli Belediyespor ‘u 11-0, üçüncü maçında Manisa Esnaf Gençlikspor’u 10 ve bugünde Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor Kulübünü 7-3’lük skorla mağlup eden, oynadığı 4 karşılaşmada rakip fileleri 48 kez havalandırıp kalesinde sadece 3 gol görerek bir üst tura yükselen Zaferspor’lu Yıldız Kızlar, çok büyük bir başarıya imza attılar..

Arslancan, ”Çıtayı Yükseltmek İstiyoruz”

Takımın teknik sorumlusu Hakan Arslancan “Kızlarımız ile gurur duyuyorum. Bütün maçlar boyunca ellerinden gelen gayreti sahaya yansıttılar. Bundan sonraki turlarda daha ciddi rakipler ile karşılaşacağız. Bir kaç eksik noktamız var onları da çalışarak giderip daha hazır hale geleceğiz. Türkiye de kadın futbolu denince sayılı kulüpler arasına girdik, bu çıtayı daha yukarılara taşımak istiyoruz.” dedi.

Bağlatılı Haberler

Zaferspor 10-0 Manisa Esnaf Gençlikspor
Nazilli Belediyespor 0-11 Zaferspor
Zaferspor 10-0 Söke Latmos Sayrakçı G.S.K
Yıldız Kızlar İlk Maçını Söke İle Oynayacak.
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grupları Belli Oldu.

Zaferspor Bayan Futboluyla ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN