Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grupları Belli Oldu.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grupları Belli Oldu.

2019-20 Kadın Futbol Ligleri Statüsü kapsamında, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakaları grupları belli oldu.

 

Bölgesel olarak düzenlenecek gruplarda tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Müsabaka takvimi ilerleyen günlerde açıklanacak.

19 Ocak 2020 tarihinden itibaren oynanması planlanan 2019-2020 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 01.01.2004 ile 31.12.2006 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) doğmuş lisanslı futbolcular oynayabilecek.

Bölgesel oynanacak grup müsabakalarının tamamlanması ve puan cetvellerinin tescil edilmesini takiben, gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda bir üst kademeye yükselmeye hak kazanacak.



Üst tura yükselecek 60 takım, grup birincileri 1.torba ve grup ikincileri 2. torbada olmak kaydıyla eşleşecek. Aynı gruptaki takımlar birbiriyle eşleşmeyecek. Sonraki turlarda her takım birbiriyle eşleşebilecek.

Manisa Takımları 10.Grupta

10.Grupta 3 Aydın takımıyla birlikte mücadele edecek olan Manisa Esnaf Gençlik Spor ve Soma Zaferspor’un grubu şöyle:

Söke Latmos Sayrakçı G.S.K  (Aydın)
Nazilli Belediye Spor Kulübü (Aydın)
7 Eylül Gençlik Ve S.K (Aydın)
Soma Zafer Spor (Manisa)
Manisa Esnaf Gençlik Spor (Manisa)

KAYNAK:TFF


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN