Üzeyir Ergün:Telafi Etmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız

Üzeyir Ergün:Telafi Etmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız

Cumartesi günü oynadıkları Karacabey Belediyespor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Burhanettin Basatemür‘dan sonra bir açıklama da Somaspor takım kaptanı Üzeyir Ergün’den geldi.

Ergün, Karacabey Belediyespor karşısında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Üzeyir Ergün, ”Karşılıklı pozisyonlarla geçen maçta kesinlikle hak etmediğimizi düşündüğüm bir mağlubiyet aldık. Yaşanan talihsiz sakatlıklar, cezalar ve özellikle 3 maçtır hakem fiyaskolarına rağmen takımca özveriyle mücadele etmeye çalışıyoruz. Aldığımız mağlubiyet için çok üzgünüm ama en kısa zamanda telafi etmek için elimizden geleni yapıp devreyi olabilecek en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen güzide taraftarımıza çok teşekkür ediyorum inşallah hep beraber güzel günler göreceğiz, güneşli günler.”dedi.

Bağlantılı Haberler;
Yenilmemeliydik!
Basatemür: Çok Üzgünüz!
Somaspor 0-1 Karacabey Bld.Spor


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN