Burhanettin Basatemür: Çok Üzgünüz!

Burhanettin Basatemür: Çok Üzgünüz!

Sahasında konuk ettiği lig lideri Karacabey Belediyespor‘ a 1-0 mağlup olan Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

 

Galibiyeti çok istedikleri maçtan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Burhanettin Basatemür, ”Ligin lideri ile zor bir maç oynadık. Böyle olacağını biliyorduk ve ona göre hazırlanmıştık. Onlarında bizimde net pozisyonlarımız vardı. Özellikle 60 ile 70. dakikadan sonra temposu düşen bir takımdı. O dakikaya kadar atamasak da yemememiz gerekiyordu ve ondan sonra istediğimizi alabilecektik. Aslında tam da düşündüğümüz gibi oldu ancak maçı koparacağımız anlar başladığında 10 kişi kaldık. Buna rağmen 10 kişi olmamıza rağmen 2~3 tane net pozisyon bulduk. Ancak maalesef değerlendiremedik. Daha dengeli kalmamız gereken bir zamanda gereksiz öne çıkışlar sonrasındaki yorgunluktan gol yedik. Çok çok üzgünüz. 30 dakika eksik oynasak da kaybetmememiz gerekirdi. Hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan mücadelemize devam edeceğiz. Hatalarımızı düzelterek ilerleyeceğiz. Bu güzel taraftar en güzelini hakkediyor çünkü.Hepsine teşekkür ediyorum.”dedi.

Bağlantılı Haberler;
Somaspor 0-1 Karacabey Bld.Spor
Yenilmemeliydik!
Üzeyir Ergün:Telafi Etmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN