U-14 Ligi: Saruhanlı Bld.Spor 1-4 Zaferspor

U-14 Ligi: Saruhanlı Bld.Spor 1-4 Zaferspor

Soma Zaferspor deplasmanda kazandı, ilk iki iddasını sürdürdü.

Manisa U-14 Yerel Lig B-Grubunda ilk iki mücadelesi veren Soma Zaferspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen Saruhanlı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

İshak Çelebi Stadında oynanan ve Ümit Kaya‘nın yönettiği maçta  Zaferspor,  Saruhanlı Belediyespor’u üstün oynadığı karşılaşmada 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Soma Zaferspor’lu gençleri farklı galibiyete taşıyan golleri: Osman Kahraman (2), Mustafa Can Sarcan ve Murat Can Sarcan kaydetti.



Ligin ilk yarısında Linyit Stadında oynanan karşılaşmayı da Zaferspor Mustafa Can Sarcan (4), Emre Akyol (2), Semih Semiz ve Şevket Efe Akyol’un golleriyle 8-2 kazanmıştı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

Zaferspor, bu galibiyetle 25 puana yükselerek, birer maç fazlalıkları bulunan; lider Turgutalp Gençlikspor’la 7, ikinci sırada yer alan Akhisar Yıldırımspor ile 5 puan farkla 3.sırada yer aldı.

13. Hafta Maç Sonuçları:

Soma Spor 1-4 A.Yıldırım
Saruhanlı Bld 1-4 Soma Zafer
301 Karaelmas 0-3 Turgutalp (hükmen)
Gölmarmara Acar İdman (12 Aralık perşembe günü oynanacak)

13.Hafta puan durumunu görmek için buraya tıklayınız!.

14. Hafta Maçları:

Soma Sotes 0-3 Saruhanlı Bld (hükmen)
Turgutalp Soma Spor 19.12.2019 11:00 Soma Linyit
Soma Zafer Gölmarmara 19.12.2019 13:00 Soma Linyit
Acar İdman 3-0 Karaelmas (hükmen)

Fikstüre şuradan, tüm alt yapı karşılaşmalarına ise buradan bakabilirsiniz



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN