U-14 Ligi: Soma Zaferspor 8-2 Saruhanlı Bld.Spor

U-14 Ligi: Soma Zaferspor 8-2 Saruhanlı Bld.Spor

Manisa U-14 Yerel Lig B-grubunda 1 maç eksiğiyle 3.sırada yer alan Soma Zaferspor ile henüz puanı bulunmayan Saruhanlı Belediyespor mücadelesinde sahadan farklı skorla ayrılan taraf Zaferspor oldu.

Soma Linyit Stadında oynanan mücadeleyi Mert Yetim yönetirken Saha Komiseri olarak Tevfik Elmas görev yaptı.

Mücadelenin başlamasıyla oyunda üstünlüğü ele alan Zaferspor U-14, ayağa paslarla oyunu rakip yarı alana yığarak ataklar yapmaya başladı. 8.dakikada Semih Semiz’in golü ile perdeyi açan Zaferspor, 18′ 24′ ve 28.dakikalarda Mustafa Can Sarcan’ın golleri ile ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. Konuk ekip Saruhanlı Belediyespor’un ilk yarıda tek sayısını Onur Arda Buca kaydetti.



İkinci yarıda hızını kesmeden ataklar yapan kırmızı-siyahlılar, skor üstünlüğü ile yaptığı ataklarda günün başarılı oyuncusu Mustafa Can Sarcan’ın golü ile farkı açmaya devam etti 5-1.

Hazırlanış ve bitiriliş açısından mükemmel gollere imza atan Bahadır Özgen’in öğrencileri, Emre Akyol’un 51 ve 54.dakikalarda attığı gollerle farkı altıya çıkardı:7-1 Konuk ekip 58.dakikada Ayberk Kumçiflik’le bir gol bulsa da maçta kapanışı yapan oyuncu Şevket Efe Öztürk oldu:8-2

zaferspor u 14 takımı
Bu galibiyetle 9 puana yükselen Zaferspor, Perşembe günü Gölmarmaraspor ile deplasmanda karşılaşırken, Saruhanlı Belediyespor evinde Sotesspor’u misafir edecek.

MUSTAFA CAN SARCAN ZAFERSPOR

Mustafa Can Sarcan Harika Gollere İmza Attı

Hazırlanış ve bitiriliş açısından bir birinden güzel 4 gole imza atan yıldız forvet Mustafa Can Sarcan, Zaferspor’un farklı galibiyetinde büyük rol oynadı.Kutluyoruz.

zaferspor saruhanlı bld spor

Soma Zaferspor 8-2 Saruhanlı Bld.Spor

STAD:Soma / Linyit
HAKEM:Mert Yetim
ZAFERSPOR:Tayyip-Hamza-Halil-Birkan-Mehmet-Semih-Emre-Recep-Mustafa-Sevket-M.Efe
YEDEKLER:Bilal, Berkay, Muratcan, Emre, Fikret
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen

SARUHANLI BLD.SPOR:Ramazan-Mert-Muhammed-Ahmet-Ibrahim-Enver-Osman Ayberk-İ.Ege-Egemen-Arda
YEDEKLER:Tuncay,Esat, M.Sait
TEKNIK SORUMLU:Mutlu Çamlıyer
GOLLER:Mustafa Can Sarcan (4), Emre Akyol (2), Semih Semiz, Şevket Efe Akyol (Zaferspor),Onur Arda Buca,  Ayberk Kumçiflik (Saruhanlı Bld)

4. Hafta Toplu Sonuçlar:

A.Yıldırım 6-1 Soma Spor
Soma Zafer 8-2 Saruhanlı Bld
Turgutalp 3-2 301 Karaelmas
Acar İdman 4-0 Gölmarmara
Sotesspor Bay

5.Hafta Maçları:

Saruhanlı Bld Soma Sotes 31.10.2019 14:00 Saruhanlı
Soma Spor Turgutalp 31.10.2019 13:00 Soma Linyit
Gölmarmara Soma Zafer 31.10.2019 14:00 G.Marmara
301 Karaelmas Acar İdman 31.10.2019 15:00 Soma Linyit
Akhisar Yıldırımspor Bay
Fikstüre şuradan, tüm alt yapı karşılaşmalarına ise buradan bakabilirsiniz























Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN