Turgutalp Gençlikspor’dan İmza Şov!

Turgutalp Gençlikspor’dan İmza Şov!

Manisa 2.Amatör Küme’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Turgutalp Gençlikspor, 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

SOMADASPOR

Geçen sene kurulan ve ilk sezonunda başarılı maçlar oynayan yeşil-beyazlı ekip, yeni sezonda ses getirecek takım yaratma adına önemli oyuncuları bünyesine kattı.


SELÇUK BULUT (orta saha-forvet)
Futbola faal olarak 17 yaşında Turgutalp Belediyespor da başladı. Kulübüne oynadığı başarılı futbolunla katkı sağlayan Selçuk, burada namağlup şampiyonluk yaşadı. 8 sezon amatör oynadıktan sonra   ilçemizin kaymakamlık turnuvalarında Eğitim, Yuta Çalışkan ve Ziraat Odası takımlarımda boy gösterdi. Son olarak ta eski kulübüne faydalı olacağını düşünüp tekrar amatör liglere dönüş yaptı.





AHMET KAHRAMAN (sol bek)
Futbola 8 yaşında Soma Sotesspor’un alt yapısında başladı. Burada sırasıyla; minikler, gençler ve a-takımda oynadı. Eğitiminden dolayı futbola ara veren Ahmet, tekrar dönüş yapıp yeşil-beyazlı camianın başarısı için ter dökme kararı aldı.

KADİR BALCI (orta saha)
Futbola Soma Linyitspor alt yapısında başladı. Burada çeşitli yaş gruplarında oynadıktan sonra sırasıyla Kınıkspor, Zaferspor ve Sotesspor formaları giydi.





SEMİH KONBOZ (stoper)
Futbola Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Erdemirspor da başladı. Daha sonra lise 1. Sınıfta Samsunspor’a transfer oldu. Orada Elit Akademi Liginde boy gösterdi. Türkiye şampiyonası ve Milli takım kamplarına katıldı. Yaşadığı sakatlık sebebiyle futbola bir süre ara verdi. Sakatlığının ardından Samsun Süper Amatör Küme takımlarında  futbola devam etti. Üniversite dolayısıyla yerleştiği bu yerde, Turgutlapspor’un başarısı için ter dökecek..

A.KADİR YAVAŞ (orta saha)
Futbola  4.sınıftayken okul takımındaki arkadaşlarının desteğiyle kaleci olarak başladı. Okul takımında kendini bir hayli geliştiren A.Kadir Yavaş, ufak-tefek sakatlıklar yaşadığı için kaleciliği bırakıp ön liberö oynamaya başladı. Resmi olarak futbola Zafersporda başladı. Ardından Sotesspor ve Somaspor formaları giydi. A.Kadir son olarak ta kendini yeşil-beyazlı camianın içinde buldu.

Transferi gerçekleşen futbolcuların ortak görüşü; yeşil-beyazlı Turgutalp Gençlikspor’a faydalı olup, şampiyonluğa katkı sağlamak noktasında birleştiler..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN