Turgutalp Gençlikspor Kader Maçına Çıkacak..

Turgutalp Gençlikspor Kader Maçına Çıkacak..

Manisa 1.Amatör Küme C-grubunda mücadele eden Turgutalp Gençlikspor Cumartesi günü 6 puanlık bir karşılaşmaya çıkacak.

13 puanla 3’üncü sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 1 maç eksiğine rağmen 18 puanla 2.sırada gizli lider konumunda bulunan Kayalıoğluspor’la deplasmanda zorlu bir 90 dakikaya çıkacak..

Maça Odaklandılar

Geçen haftayı bay geçirip Kayalıoğluspor maçına odaklanan Turgutalp Gençlikspor,  zorluk derecesi yüksek maçtan 3 puan koparmayı amaçlıyor. Zorlu maçta Turgutalp’li taraftarların da destekleyeceği ekipteki tüm futbolcular buradan alınacak 3 puanla Mecidiyeköy Tarımspor maçına final niteliği olarak düşünüyorlar..

TURGUTALPSPOR KAYALIOĞLUSPOR

Yeşil-Beyazlılar İlk Maçı Farklı Kazandı

Pomaklar, ligin ilk devresinde Soma Linyit Stadında oynanan maçın 38.dakikasında Alper Demirayak’ın ayağından yediği golle 1-0 geriye düşmesine rağmen, müthiş geri dönüşe imza atarak Kayalıoğluspor’u Emrah Efe, İbrahim Daldır ve Selçuk Bulut’un golleriyle 3-1 mağlup etmişti.(maçın detaylarına buradan bakabilirsiniz)


Pomaklar Sıralamada..

Turgutalp Gençlikspor, puan cetvelinde 13 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Yeşil Beyazlı ekibin dış saha performansı na baktığımızda; 3 maçın birinde Akhisar Sanayispor’a galip gelirken, Gölmarmaraspor ve Mecidiyeköy Tarımspor maçlarından puansız ayrıldı. 4 gol atan ekip kalesinde de 5 gol gördü.

KAYALIOĞLUSPOR

Kayalıoğluspor İç Sahada Kaybetmedi

Kayalıoğluspor evinde oynadığı hiç bir maçta puan kaybı yaşamadı. Sahasında çıktığı dört maçı da kazanan Sarı-siyahlılar, bu maçlarında 15 gol atarken kalesinde 2 gol gördü. Kayalıoğluspor Gölmaramarspor ve Akhisar Sanayispor’u aynı skorlarla 2-1, lider Macidiyeköy Tarımspor’u 4-0 ve Bakır Gençlerbirliğini 7-0 mağlup etme başarısı göstermişti.


TURGUTALPSPOR

Pomaklar Galibiyet Bekliyor

Yeşil-beyazlı ekibin gerek iç saha gerekse de dış sahada oynadığı tüm maçları yakından takip eden Turgutalpli taraftarlar, Kayalıoğluspor maçında da takımların arkasında itici güç olarak tribünlerde yerlerini alacak.

CANER BAŞARAN CAVİT ÜSTÜNBAŞBelkide Sezonun Emeğine Bağlı 90 Dakikaya Çıkacağız!

Gerek a-takım gerekse de alt yapı gruplarında başarılı bir sezon geçiren yeşil-beyazlılarda, zorlu Kayalıoğluspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan takımın kurmayları Cavit Üstünbaş ve Caner Başaran şunları söylediler: ”Belki de koca bir sezonun emeğine bağlı, bizim açımızdan ölüm kalım maçı. Kaybedersek belki matematiksel olarak hala şansımız devam edecek ancak sadece bizim kazanmamız yetmeyecek rakiplerimizinde kaybetmesini bekleyeceğiz.”

Lige Tutunmak Olan Hedefimiz Play-Off Oldu.

Kurmaylar, ”Sezon başında hedef olarak 1. Amatörde tutunmak olarak koyduğumuz hedefi düzenli çalışmalarımız ve gerek yönetim gerek teknik ekip gerek fedakar oyuncu grubumuz ve gerekse taraftar olarak yakaladığımız hava ile Play-off potasını zorlayan bir pozisyona geldik. Gölmarmara maçlarında hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşayınca Play-off şansımızı biraz zora soktuk. Bu haftaki rakibimiz Kayalıoğluspor ligde sadece bir kez yenildi. O yenilgisini de bize karşı almıştı. Onlarda o maçın rövanşını almak isteyeceklerdir. Zor bir ortam ve maç bizi bekliyor olacak. Çalışmalarımızı yarınki çift kale taktik antrenmanımızla tamamlamış olacağız. Eksik oyuncularımızda olacak elbette ama sahaya 11 kişi çıkacağız. Sonuç ne olursa olsun çok karakterli ve mücadeleci bir oyuncu grubuna, ellerinden geleni yapan genç bir yönetim kuruluna, maçları adeta yaşayan ve futbolu çok seven bir başkana ve her daim desteklerini arkamızda hissettiğimiz bir taraftar grubuna sahibiz. Şansımızı son maçın son düdüğüne kadar kovalayacağız. Grubu biterebildiğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız.”

TURGUTALP GENÇLİKSPORAlt Yapıdaki Gelişimimiz Mükemmel

Açıklamalarını son bölümünü alt yapıya ayıran kurmylar, ”Alt yapılarda da U-14,  U-15 ve U-12 yaş gruplarımızda A takımımıza karakterli kaliteli oyuncular yetiştirmek en öncelikli hedefimiz. Bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Her zaman dediğimiz gibi çalışmak ve gelişmeye devam.”dediler..

Puan Durumu

Manisa 1.Amatör Puan Durumu

Kalan Maçlar

10. Hafta
Kayalıoğlu Turgutalp Gençlik 15.12.2019 14:00 Akhisar Kayalıoğlu
Süleymanlı Bakır Gb 15.12.2019 14:00 Akhisar Süleymanlı
Akhisar Sanayi Gölmarmara 14.12.2019 15:00 Akhisar Kovalık
Bay Mecidiye

11. Hafta
Bakır Gb Mecidiye 21.12.2019 14:00 Kırkağaç Bakır
Turgutalp Gençlik Akhisar Sanayi 21.12.2019 14:00 Soma Linyit
Gölmarmara Süleymanlı 21.12.2019 14:00 Gölmarmara
Bay Kayalıoğlu

12. Hafta
Akhisar Sanayi Kayalıoğlu 29.12.2019 10:00 Akhisar Kovalık
Mecidiye Gölmarmara 29.12.2019 12:00 Akhisar Kovalık
Süleymanlı Turgutalp Gençlik 29.12.2019 14:00 Akhisar Süleymanlı
Bay Bakır Gb

13. Hafta
Gölmarmara Bakır Gb 4.01.2020 14:00 Gölmarmara Gölmarmara
Kayalıoğlu Süleymanlı 4.01.2020 14:00 Akhisar Kayalıoğlu
Turgutalp Gençlik Mecidiye 4.01.2020 14:00 Soma Linyit
Bay Akhisar Sanayi

14. Hafta
Süleymanlı Akhisar Sanayi 12.01.2020 14:00 Akhisar Süleymanlı
Bakır Gb Turgutalp Gençlik 12.01.2020 14:00 Kırkağaç Bakır
Mecidiye Kayalıoğlu 12.01.2020 14:00 Akhisar Kovalık
Bay Gölmarmara

Statü

47 takımın katıldığı ligde gruplarını ilk 2’de bitiren takımlar, Play-Off oynayacak. Play-Off’lar çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak. Grubunu son sırada bitiren takımlar ise 2. Amatör Lig’e düşecek.
Turgutalp Gençlikspor ile ilgili tüm haberleri görmek için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN