Teos Master 2-2 Linyit Masterler

Teos Master 2-2 Linyit Masterler

Linyit Masterler, Seferihisar’dan bir puanla döndü..

Ege Veteran Ligi B-grubu 13.hafta maçında deplasmanda Teos Masterlerin konuğu olan Linyit Masterler, rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Faik, Barış, Faruk ve Osman’ın sakatlıklarından dolayı oynayamadığı maçta sahaya; Mehmet-Şirvan-Ali-İsmail-Murat-Ayhan-Mustafa-Kemal-Salih-Kenan ve Özgür on biri ile çıkan Linyit Masterler, bir puanı Salih Marangoz ve Kenan Bulut’un golleriyle kaptı.

Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı da Faik Ay (2) ve Keke’nin golleriyle Soma Linyit Masterler 3-0 kazanmıştı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

14.Hafta Hükmen Galip!

Teos Masterler beraberliği ile 20 puana yükselen Linyit Masterler, 14.hafta deplasmanda Salihli Masterler ile oynayacağı karşılaşmada Salihli Masterler ligden çekildiği için 3-0 hükmen galip sayılacak.. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Teos Masterler ise Albayrak Masterler ile karşı karşıya gelecek..

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN