Teos Master 0-3 Soma Linyit Master

Teos Master 0-3 Soma Linyit Master

Yeni kurulan Soma Linyit Master takımı, yer aldığı Ege Veteranlar liginde ilk maçını deplasmanda Teos Master takımı ile oynadı.

 

Rakibini ilk yarıda dindiren, ikinci yarıda ise Faik Ay (2) ve Keke’nin golleriyle vuran Soma Linyit Masterler, yenisi oldukları ligde aldıkları bu galibiyetle dikkatleri üzerlerine çekmeye başardı.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ”Ege Veteranlar” ligine 4.hafta 3 puanla dahil olan Soma Linyit Masterler, Seferihisar İzzet Gül Stadında oynanan karşılaşmaya; Mehmet Bilal-Şirvan-Murat Cin-Ayhan Çakır-Salih Marangoz-K.Çamzeybek-Keke-Osman Şahin-M.Çamzeybek-Kenan Bulut ve Faik Ay on biri ile çıktı.



Çetin Nilderya, Ali Yıldız, Uğur Bozbay, Mustafa Aydın ve Faruk Ural yedek kulübesinde forma bekleyen oyuncular oldu.
Linyit Master takımı, ilk yarısı golsüz biten maçta ikinci yarı; Faik Ay (2) ve Keke‘nin golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Soma Linyit Masterler 5.hafa evinde Salihli Masterleri konuk edecek.
Tüm Master haberli için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN