Süleymanlı’da Hummalı Çalışma

Süleymanlı’da Hummalı Çalışma

Manisa 1.Amatör lig Akhisar Grubunda 22 puanla lider durumda bulunan Süleymanlı Belediyespor, Akhisar Belediyesin katkıları ile sahada büyük bakım onarım çalışmalarına hız verdi.

Süleymanlı Belediyespor 2 başkanı Recep D Oral yaptığı basın açıklamasında; ‘’Bizler Süleymanlı Belediyespor ve Süleymanlılar olarak spora ve sporcuya önem veren insanlarız. Sahamızda kapak atma çalışmalarına devam ediyoruz. Bu atılan kapak sayesinde çimler daha çok köklenerek geliştiği için hem daha çok yeşeriyor, hem de futbol oynamak için daha zemin düz alan haline geliyor, futbol zevkini arttırıyor.”

”Genel anlamda bizler her maçtan sonra sahanın bakımına ve gelişimine önem veriyoruz.
Yan tarafta ki halı sahayı da bakıma alarak gençleri de orada futbol oynamaya teşvik ediyoruz. Bu gençleri iyi olanlardan as takıma monte ediyoruz. Biz sadece kendi önümüzdeki kalan maçlara bakıyoruz. Rakiplerimizin maçları ve puanları bizi ilgilendirmiyor. Her takım şampiyonluğa oynuyor, ligin amacı da zaten şampiyonluğa ulaşabilmek için takımlarımız ter döküyorlar. Bu arada bize desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen amatör spora katkılarından memnuniyet duyduğumuz Akhisar Belediye Başkanı Sayın Besim Dutlulu beye ve ekibine Süleymanlı Belediyespor olarak teşekkür ediyoruz.’’dedi. Foto-Haber: Şeref Öksüm

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN