Soma’ya  3 Puanla Döndüğümüz İçin Mutluyuz

Soma’ya  3 Puanla Döndüğümüz İçin Mutluyuz

Etimesgut Spor’u Erkan ve Mahmut’un golleriyle 2-0 mağlup eden Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür Soma’ya 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz dedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup üçüncü haftasında Etimesgut Belediyespor‘u 2-0 gibi net skorla mağlup etme başarısı gösteren Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, “Konuğu olduğumuz Etimesgut Belediyespor karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettik. Bulmuş olduğumuz gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak, Soma’ya  3 puanla döndüğümüz için mutluyuz.’’dedi.

8.Dakikada kalecimiz topa değdi

Oyuna iyi başladıklarını ve rakibe hücum etme fırsatı vermediklerini dile getiren Basatemür, ‘’ Oyuna iyi başladık ve rakibe hücum etme fırsatı vermedik. 8.dakikada kalecimiz topa değdi. 3-4 net pozisyon bulduğumuz ilk yarıyı  bir farkla kapatmamız bizim için üzücüydü. Oynanan oyun ve mücadele iyiydi.”

”İkinci yarı ise daha bekleyerek oynadık buna rağmen çok net pozisyon vermedik diyebilirim. Hızlı ataklar yaparak son bölümde pozisyonlar bulduk. Uzatmalarda gelen gol ile maçı bitirdik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hem bireysel hem de takım olarak geliştirmemiz gereken eksiklerimiz var bunları daha fazla çalışarak devam etmeliyiz. Ankara’ya gelen taraftarımıza da teşekkür ediyorum.”

”Sakatlık ya da ceza durumumuz gözükmüyor. Bugün maç oynamayanlar yarın ise hep beraber çalışmalara başlayacağız. Ayrıca sahanın zemini belki de Türkiye’nin en iyisiydi. Tebrik ediyorum emeği geçenleri’’diye değerlendirdi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN