Başkent Deplasmanından Zaferle Dönüyoruz:0-2

Başkent Deplasmanından Zaferle Dönüyoruz:0-2

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.haftasında Başkent deplasmanında Etimesgut Bld.Spor ile karşılaşan Somaspor, zorluk derecesi yüksek kritik maçtan 3 puanı 2 golle aldı.

Başkent Deplasmanında Goller Her İki Yarıda Geldi

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan maçta sahaya; Tunay-Murat-Rıdvan-Muhammet-Oğuzhan-Erdem-Enes-Rıdvan-Erkan-Kamil  ve Arda on biri ile çıkan Somaspor, ilk yarıyı  16.dakikada Erkan Şentürk’ün golüyle 1-0 önde tamamladı.

Siyah-beyazlı ekibimiz Somaspor’da, 81.dakikada Murat Şevik’in yerine oyuna dahil olan Mahmut Şat, 90+5.dakikada attığı golle maçın skorunu tayin etti. Etimesgut Belediyespor 0-2 Somaspor

3’Te 3 Yaptık!

Bu skorla Somaspor gruptaki 3. maçından da galibiyetle ayrılarak 9 puana yükseldi. Siyah-beyazlılar , gruptaki dördüncü maçını 16 Eylül Cumartesi günü sahasında Erzincanspor ile oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 16:30

somadaspor

Bağlantılı Haberler;

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN