Somaspor’un Kartepe Kampı Sona Erdi

Somaspor’un Kartepe Kampı Sona Erdi

Manisa’nın 3.Lig’deki iki temsilcisinden biri olan Somaspor’da 10 gün önce başlayan Kartepe kampı sonra erdi.

.

Kampı değerlendiren Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, kamp süresince oynadıkları 3 hazırlık maçlarında eksik noktaları daha net gördüklerini ve buna göre önlemler alacaklarını söyledi.

 

Hava şartları ve çalışma ortamının iyi olmasından dolayı kampın oldukça verimli geçtiğini kaydeden Basatemür, ”10 gün süren Kartepe kampımız sona erdi. 2 günlük izinden sonra Pazartesi günü Somada çalışmalara başlayacağız. Kamptan genel anlamda çok memnunuz, hem Kartepe nin fiziki şartları hemde çalışmalarımız son derece iyiydi.”

 

Yetenekli ve Hedefleri Olan Oyuncular Aldık.

 

Transfer politikasına da değinen Basatemür, ” Geçen yılın iskelet kadrosundan 4 oyuncumuz ve birde gençlerimiz kalmıştı. Aramıza katılan yeni oyuncu sayısı fazla olunca da mümkün olduğu kadar çok hazırlık maçı oynamaya çalıştık ve öylede devam edeceğiz. Transfer politikamız yine geçen yılın benzeri oldu aslında. Maliyeti çok değil ancak yetenekli ve hedefleri olan oyuncular aldık.”

 

Amacımız Geçen Sezonun  Üzerine Çıkabilmek

 

Takımın genel hedefine de değinen başarılı teknik adam, ” Amacımız tabi ki geçen yılın üzerine çıkabilmek. İnşallah bunu yönetimimiz ve taraftarımızla beraber başarırız.”dedi.

 



 

Hazırlık Maç Programında Değişiklik Oldu

 

Siyah-beyazlıların daha önce 3 Eylül’de Soma’da oynanması açıklanan Somaspor-Balıkesirspor maçı 5 Eylül’e kaydırılırken, 3 Eylül’de Turgutluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Somaspor’un Hazırlık Maç Sonuçları

 

Kocaelispor 1-1 Somaspor
Gölcükspor 0-3 Somaspor
Etimesgut Bld.Spor 1-2 Somaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN