Somaspor 2-1 Etimesgut Bld.Spor

Somaspor 2-1 Etimesgut Bld.Spor

Somaspor, 2.Etap Hazırlık kapsamında Kartepe’de hazırlık maçında karşılaştığı Etimesgutspor’u Abdülkadir Çelik ve Muhammed Öztürk’ün golleriyle 2-1 mağlup etti.

Somaspor Kartepe kampının son hazırlık maçını TFF 2.Lig ekiplerinden Etimesgut Bld.Spor ile oynadı.
Saat 16:00’da Kartepe The Green Park Hotel Tesislerin’de yapılan karşılaşma 2-1 temsilcimiz Somaspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Somaspor’un gollerini 15.dakikada Abdülkadir Çelik, 62.dakikada Muhammed Öztürk kaydetti.

Kartepe Kampı Cumartesi Tamamlanacak

Somaspor, Etimesgut Bld.Spor maçı ile beraber 10 gün sürecek 2.Etap Kartepe kampını 29 Ağustos Cumartesi günü tamamlayacak.

Siyah beyazlılar 1 günlük izinin ardından Soma’da toplanarak hazırlıklarına devam edecek.

Transferler İlk Defa Atatürk Stadının Zemininde Çıkacak

Somaspor, 19 Eylül’de başlayacak lig öncesi 4.hazırlık maçını 3 Eylül’de TFF 1.Lig takımlarından Balıkesirspor ile Soma Atatürk Stadı’nda yapacak..

Somaspor’un Hazırlık Maç Sonuçları

Kocaelispor 1-1 Somaspor
Gölcükspor 0-3 Somaspor

Etimesgut Bld.Spor 1-2 Somaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN