Somaspor’da Üzeyir ve Atalay, ”Ödemişspor Maçına Odaklandık”

Somaspor’da Üzeyir ve Atalay, ”Ödemişspor Maçına Odaklandık”

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 24.haftasında Atatürk Stadında Ödemişspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Soma Belediye TFF Tesisleri’nde sürdüren Somaspor’da, takımın başarılı oyuncuları Üzeyir Ergün ve Atalay Demirtaş, bu hafta sonu oynanacak karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundular.

SOMADASPOR

Üzeyir ve Atalay, Ligin 24.haftasına en yakın rakibi Yıldırım Belediyespor’un önünde 5 puan farkla lider girdiklerini ve bu farkı da kalan son iki maçta koruyacaklarının altını çizdiler..
ÜZEYİR ERGÜN, ”BU TARAFTAR VE İLÇE EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”
Sağ kanadın başarılı oyuncusu Üzeyir Ergün, ”Bizim için şampiyonluk maçı diyebileceğimiz bir maç. Belkide şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Bu zamana kadar lider getirdiğimiz ligi zirvede tamamlamak istiyoruz bunun için elimizden geleni yapacağız. Evimizde güçlü bir ekibiz rakip kim olursa olsun yüksek konsantrasyonla maçlara çıkıyoruz. Ödemiş takımı ikinci devrenin flaş takımlarından. Bunun farkındayız ve sıkı çalışıyoruz. İnşallah bu maçı da kayıpsız geçip emin adımlarla şampiyonluğa yürümek istiyoruz. Bu önemli maça her maç olduğu gibi ve özellikle Yıldırım maçındaki gibi taraftarlarımızın büyük desteğini bekliyoruz. Onların desteğiyle inşallah gülen taraf biz olacağız. Bu taraftar bu ilçe bu atmosfer bu ligden çok daha fazlasını hak ediyor. İnşallah sezonun son iç saha maçını da kazanarak şampiyonluğa hep birlikte yürüyeceğiz ve takımımızı bir üst lige çıkaracağız.”dedi.




ATALAY DEMİRTAŞ, ”KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”
Attığı ve attırdığı gollerle Somaspor’un başarısında büyük pay sahiplerinden biri olan başarılı forvet Atalay Demirtaş ise; ”Sezonun iç sahada son ve en önemli maçına çıkacağız.Hazırlıklarımızı da bu doğrultu da yapıyoruz. Kendimize güveniyoruz. Sezon boyunca gösterdiğimiz iyi performansı bu maçta da taraftarlarımızın desteği ile beraber göstererek şampiyonluk yolunda bir adım daha atmak istiyoruz. İnşallah Somasporumuzu ait olduğu profesyonel lige hep birlikte çıkaracağız.”diye konuştu.

Ligin ilk yarısında Ödemiş Saracoğlu Stadyumundan oynanan maçı; Yusuf Demir‘in 34’ ve 80.dakikalarda attığı gollerle Somaspor 2-0 kazanmıştı. (buradan bakabilirsiniz)

7 Nisan Pazar günü Soma Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 15:00




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN