Somaspor, Ödemiş’te Liderliğini ”Demir”ledi:0-2

Somaspor, Ödemiş’te Liderliğini ”Demir”ledi:0-2

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta sezona şampiyonluk parolası ile giren ancak 10.hafta sonunda 13 puanla 8.sırada yer alan ve taraftarı önünde şeytanın bacağını kırmak isteyen Ödemişspor ile, geçen hafta Altınova Belediyespor’u Atalay Demirtaş ve Toma Tabatadze’nin golleriyle 2-0 mağlup eden Lider Somaspor, Ödemiş’te karşı karşıya geldi.

SOMADASPOR.COM

Bir tarafta buradan alacağı galibiyetle liderliğini 12.haftaya taşıma hesapları yapan Somaspor, diğer tarafta üst sıralara tutunmak, kötü gidişatın izlerini silmek ve taraftarının güvenini tekrar kazanmak için mücadele veren Ödemişspor’un mücadelesi, Saracaoğlu stadında oynandı.

Muğla bölgesin hakemlerinden Hüseyin Kılıç-Bedirhan Soydemir-İsmail Hakkı Pekbilgin ve Uğurtan Kocaman ‘ın görev yaptığı karşılaşmada Saracoğlu Stadyumundan gülerek ayrılan taraf Yusuf Demir‘in 34’ ve 80.dakikalarda attığı gollerle 2-0 galip ayrılan Somaspor oldu.




Bu sonuçta Somaspor puanını 26’’ya çıkarıp zirve yolunda önemli bir engeli geçerken,13 puanda kalan Ödemişspor ise ağır yara aldı.

12.Hafta Somaspor evinde haftayı bay geçen 21 puanla 4.sırada yer alan Gülbahçespor’u konuk ederken, Ödemişspor, 20 puanla 5.sırada yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olacak..

11.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Ödemişspor 0–2 Somaspor
Burhaniye Belediyespor 1–2 İzmirspor
Urganlıspor 1–1 Orhangazi Belediyespor
Yıldırım Belediyespor 1 –1 Yalova Kadıköyspor
Çiğli Belediyespor 2–0 Salihli Belediyespor
Altınova Belediyespor 1–2 Ayvalıkgücü Belediyespor

12.HAFTA MAÇLARI
İzmirspor – Urganlıspor
Somaspor – Gülbahçespor
Ayvalıkgücü Belediyespor – Ödemişspor
Yalova Kadıköyspor – Burhaniye Belediyespor
Salihli Belediyespor – Yıldırım Belediyespor
Orhangazi Belediyespor – Altınova Belediyespor




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN