Somaspor’da Netlik Kazanan İki Transfer Daha

Somaspor’da Netlik Kazanan İki Transfer Daha

Somaspor’un üçüncü ve dördüncü transferleri takımlarını 3.lige çıkaran iki tecrübeli isim Hakan Çakır ve Uğur Can oldu.

Son olarak geçtiğimiz sezon Mardin Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen eski oyuncumuz Hakan Çakır ve Karaman Belediyespor’da oynayan Uğur Can önümüzdeki sezon Somaspor forması giyecek.

HAKAN ÇAKIR SOMASPOR

Hakan Çakır Kimdir?

Futbol hayatına Karşıyaka alt yapısından başlayan 1991 İzmir doğumlu deneyimli sol bek Hakan Çakır 3. Lig’de Keçiörenspor, BŞB Erzurumspor, Tire 1922, Manisa BŞB, Bergama BLD. 2. Lig’de Fethiyespor, 3. Lig’de Kozan Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından İzmirspor, Somaspor ve son olarak Bal’dan 3.lige yükselen Mardin Büyükşehir Belediyespor formaları giydi. Hakan Çakır, 2019-20 Bal liginde 18.hafta kadromuza dahil oldu ve 8 maç siyah-beyazlı formayı terletti..



UĞUR CAN SOMASPOR

Uğur Can Kimdir?

Forvet hattına ilk belirlenen isim Karaman Belediyespor’da kanat ve forvet mevkiinde görev yapan 24 yaşındaki Uğur Can oldu. 1996 doğumlu genç oyuncu, BAL liginde 82 maça çıkıp 27 gol attı. Uğur Can, Kocaeli Demirspor, Çengelköyspor, BLD Derincespor ve son olarak Karaman Belediyespor formalarını giydi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN