Hakan Çakır Siyah-İnci Oldu..

Hakan Çakır Siyah-İnci Oldu..

3-0 Kazanılan İzmirspor maçından sonra galibiyet sevincini yaşarken, bir taraftan da form tutan Akın Alkan ve Caner Şen’in sakatlıklarına üzülmüştük.

SOMADASPOR

Hedefe giden yolda İzmirspor’dan çok önemli 3 puan aldık ama Akın Alkan ve Caner Şen‘in sakatlıkları sol taraftaki oyuncu sorunsalını ortaya çıkardı.

Teknik heyet ve yönetim sol taraftaki sıkıntıyı giderme adına bize karşı her iki maçta da 90 dakika oynayan İzmirspor’un sol kanat oyuncusu Hakan Çakır‘ı transfer etti.




Hakan Çakır Kimdir?
Futbol hayatına Karşıyaka alt yapısından başlayan 1991 İzmir doğumlu deneyimli sol bek Hakan Çakır 3. Lig’de Keçiörenspor, BŞB Erzurumspor, Tire 1922, Manisa BŞB, Bergama BLD. 2. Lig’de Fethiyespor, 3. Lig’de Kozan Belediyespor ve son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından İzmirspor forması giydi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN