Somaspor’da Kupa Mesaisi Başladı

Somaspor’da Kupa Mesaisi Başladı

Arhavi’den gece geç saatlerde Soma’ya gelen siyah-beyazlı ekibimiz, ayağının tozuyla antrenman yaptı.

www.somadaspor.com

Misli com 3.Lig 3.Grup 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda Artvin temsilcisi Arhavispor’u Emre Tekin Pınar ve Özcan Aydın’ın golleriyle 2-0 mağlup eden Somaspor, ara vermeden 5 Kasım Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında deplasmanda karşılaşacağı Kahramanamaraşspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

SOMASPOR KAHRAMANMARAŞ HAZIRLIKLARI

 

Bugün (p.tesi) saat 13:00’da TFF Soma Belediyesi Tesislerinde Arhavispor maçında 90 dakika oynayanlar dinlendirilirken az süre alan ve hiç oynamayanların ise  dinamik ısınma, dayanıklılık ve dar alanda oyunla antrenmanı sonlandırıldı.



SOMASPOR KAHRAMANMARAŞ HAZIRLIKLARI

 

Siyah-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanın ardından Çarşamba günü uçakla Gaziantep’e oradan da karayolu ile Kahramanmaraş’a geçecek.

 

SOMASPOR KAHRAMANMARAŞ HAZIRLIKLARI

Bağlantılı Haberler;

K.Maraş Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimiz Kahramanmaraspor Oldu
1928 Bucaspor 0-1 Somaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN