Somaspor’da Geri Sayım Başladı..

Somaspor’da Geri Sayım Başladı..

Somaspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grup 19.haftasında 29 puanla 4.sırada yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Atatürk Stadında Teknik Sorumlu Mustafa Şen ve yardımcı antrenör İsmail Şarlayan yönetiminde gerçekleşen ter ve taktik ağırlıklı antrenman ile tamamladı.

Sezona şampiyonluk parolası ile giren ancak; ligde aldığı peş peşe mağlubiyetler ile 8.sıraya gerileyen Somaspor, Ayvalıkgücü Belediyespor‘u mağlup edip tekrardan taraftarının güvenini kazanmak istiyor..Siyah-beyazlılarda sakat olan Semavi ve Onur’un durumu maç saatinde belli olacak. Kırmızı kart cezalısı Jaba ise bu önemli karşılaşmada yer alamayacak..
Bilindiği gibi ligin 6.haftasında deplasmanda oynadığımız karşılaşma 1-1 berabere bitmişti. Ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor’da 50.dakikada Ahmet’in attığı gole, 52.dakikada Jaba’nın golüyle cevap vermiştik..
Bölgesel Amatör Lig 19.haftasında evinde konuk ettiği Ayvalıkgücü Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Somaspor, galibiyete hasret kaldı!
Antrenman görüntüleri için buraya tıklayınız!..MUSTAFA ŞEN, ”FUTBOLCULARIMA GÜVENİM TAM”
Siyah-Beyazlı temsilcimizde teknik sorumlu Mustafa Şen, Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmasının zor geçeceğine dikkat çekerek, “ Koşan ve çok iyi mücadele eden bir ekibe karşı oynayacağız. Futbolcularıma güvenim tam. İnşallah istediğimiz ve arzu ettiğimiz sonuçla Atatürk Stadından ayrılırız”diye konuştu. Şen, ”Taraftarlarımız bizim için adeta itici bir güç olmuştur. Her maçta olduğu gibi yarında 12.adam olarak bizi desteklemeye devam etsinler”dedi.


FATİH SAYAR’LA 4.KEZ..
Karşılaşmanın orta hakemi Fatih Sayar 13 Mart 2017’de Alaşehir Belediyespor‘a deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz karşılaşmada 4.hakem.
15 Ekim 2017’de Yunus Emre Belediyespor ile deplasmanda oynadığımız ve 0-0 kaldığımız karşılaşmada orta hakem.
3 Aralık 2017’de Balya Belediyespor ile Atatürk Stadında oynadığımız karşılaşmada orta hakem olarak görev yaptı.
Fatih Sayar bu hafta sonu Ayvalıkgücü Belediyespor ile Atatürk Stadında oynayacağımız karşılaşmada orta hakem olarak görev yapacak..
Fatih Sayar’la 3 karşılaşmada 1, galibiyet, 1 mağlubiyet ve birde beraberlik almışız.Umarız bu hafta Fatih hocamızla galibiyet sayımızı ikiye çıkarırız..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN