Somaspor’da Erokspor Hazırlıkları Tamamlandı

Somaspor’da Erokspor Hazırlıkları Tamamlandı

Somaspor 28 Ocak Perşembe günü Soma Atatürk Stadı’nda oynayacağı Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği ter antrenmanıyla tamamladı.

TFF 3.Lig, 3.Grup’ta ilk yarıyı 35 puanla lider tamamlayan Somaspor, grubun şampiyonlukta iddialı takımı Esenler Erokspor ile ikinci yarının ilk maçında yapacağı mücadelenin hazırlıklarını 11.00’da yaptığı ter antrenmanıyla tamamladı ve kampa girdi.

3 Puan Parolasıyla

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür nezaretinde TFF Soma Belediye Tesislerinde Erokspor maçının hazırlıklarını ter antrenmanıyla tamamlayan Somaspor’da sakatlıkları süren Yasin Yıldız, Erkul Küçük, Özkan Kalman ve 4 sarı kart cezalısı Melih Şencan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.


MUSTAFA AYDINAydın, ”3 Puana Odaklandık”

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, zorlu Esenler Erokspor maçından 3 puan hedeflediklerini belirterek “Yarın kendi sahamızda ikinci devrenin ilk maçında grubumuzun güçlü ve iddialı takımlarından Esenler Erokspor ile lig müsabakasında karşılaşacağız. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sakat ve cezalı oyuncularımız olsa da sahada mücadele edecek inançlı ve azimli bir oyuncu grubumuz olacak. Hedefe yürüme noktasında mutlak kazanmamız gerek bir maç. Tüm camia olarak 3 puana odaklandık. Bugüne kadar sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımıza, teknik heyetimize güveniyoruz. Bu zorlu maçı üç puan ile geçip camiamızı bize her zaman destek olan taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Sporcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize başarılar dilerim.” dedi.

Düdük Furkan Bakan’ın

Soma Atatürk Stadı’nda saat 13:00’da başlayacak ve misli.com mobil uygulamasından canlı yayınlanacak karşılaşmayı Malatya Bölgesi Klasman Hakemi Furkan Bakan yönetecek.

Bakan’ın yardımcılıklarını Eren Özçelik (Adıyaman) ve Şükrü Çavcı (Ş.Urfa) yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mehmet İhsan Derme (Malatya) olacak. Zorluk derecesi yüksek karşılaşmayı yönetecek hakemler ilk defa Somaspor’un maçında yer alacak.

İlk Maçı Somaspor Kazandı

Somaspor ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Özcan Aydın’ın golüyle 1-0 kazanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Haftanın Programı Şöyle:

Somaspor-Esenler Erokspor
Karşıyaka-Isparta 32 Spor
Çatalcaspor-Yalovaspor
Çarşambaspor-Gölcükspor
Batman Petrol-Erbaaspor
İçel İdmanyurdu-Osmaniyespor
Şile Yıldızspor-Altındağ Spor
Arhavi Spor-Elazığ Karakoçan

somaspor-yalovasporDumanlı Kentin Puslu Çocukları, 2.Devreye Başlıyoruz..

Çok özledik Siyah-beyaz Renkleri..
Çok özledik Dumanlı Kentin Puslu Çocuklarını..
İyi futbol, iyi sonuç, maç bizim, Allah yardımcımız olsun.. SİYAH-BEYAZ DEVAM..
Cevdet Yıldırım

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN