Somaspor’da Eksik Oyunculara Bir Kişi Daha Eklendi

Somaspor’da Eksik Oyunculara Bir Kişi Daha Eklendi

Somaspor, 10 Aralık Perşembe günü sahasında Şile Yıldızspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından dün ve bugün yaptığı antrenmanlarla sürdürdü.

Karşılaşmanın hazırlıkları Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde TFF Soma Belediye Tesislerinde gerçekleşti.

Antrenmanlara hastalıklarından dolayı Nurettin Çağlar, Hakan Çakır ve Özcan Kalman katılmadı.

Geçen hafta sakatlanan ve ayrı özel program uygulanan futbolculardan Umut Koray Öz ve Emre Tekin Pınar takımdan ayrı çalışma yaptı. Bu iki oyuncunun durumları maç günü netlik kazanacak..

İçel İdman Yurduspor maçından sonra solunum yollarından rahatsızlanan Ali Akkuş ise, iki gündür antrenmanlara katılamadı.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın TFF Soma Belediye Tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.



Bağlantılı Haberler;

Şile maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Artık Bizim İçin Sevinecek
İçimiz Acıdı
Gol İstiyoruz Gol!
Şile Yıldızspor Maç Önü..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN