Somaspor’da 2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü

Somaspor’da 2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü

Somaspor’da 3 oyuncunun cezası bitti, 2 oyuncu ceza aldı!

Gölcükspor ile Soma Atatürk Stadında 1-1 berabere kalan Somaspor’da, ceza sınırında bulunan ve mücadelede sarı kart gören Mehmet Uysal ile ikili mücadele sonrası çift sarı kartla oyun dışı kalan Taner Yıldız, 21.haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Muğlaspor maçında forma giyemeyecek.

Daha önce ligde gördükleri kartlarla cezalarını dolduran Üzeyir Ergün, Melih Şencan ve Nurettin Çağlar, Muğlaspor ile oynanacak maçta Teknik Direktör Burhanettin Basatemür‘un görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecekler.

Bağlatılı Haberler

Ev Sahibi Gibi Oynayamadık!
Somaspor 1-1 Gölcükspor (Video)
Gölcükspor Maçının Hazırlıkları Sürdü
Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Somaspor’da Sakatlık Şoku!
İnanmışlar Topluluğu
Gölcükspor 0-1 Somaspor
Gölcükspor Maç Önü..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN