Somaspor İçin Kritik Hafta

Somaspor İçin Kritik Hafta

Sekiz günde üç maça çıkacak olan Somaspor için kritik hafta. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Somaspor, ligin 24.haftasında Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşe Spor ile karşı karşıya gelecek.

8 günde 3 maça çıkacak olan Somaspor, Ergene Velimeşe Spor maçının ardından önce hafta arasında erteleme maçında Adıyaman FK takımını, sonrasında ise hafta sonu yine evinde lider Sakaryaspor’un karşısına çıkacak.

İlk rakip Ergene Velimeşe Spor

Ligde geride kalan 21 maçta 11 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle beklentilerin üzerinde yer alan Somaspor 8 günde 3 maça çıkacak. Siyah beyazlılar ilk olarak 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 13.00’da Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçta Ergene Velimeşe Spor takımı ile karşı karşıya gelecek. (Soma’da oynanan maçın geniş detayları için buraya tıklayınız)

Hafta içi Adıyaman FK mesaisi

Somaspor, Ergene Velimeşe Spor karşılaşmanın ardından Soma’ya dönerek 21.hafta oynanması gereken ancak kötü hava koşullarından dolayı 9 Şubat Çarşamba gününe ertelenen Adıyaman FK maçı için hazırlıklara başlayacak. Bu karşılaşma da 9 Şubat Çarşamba günü Soma Atatürk Stadı’nda saat 13:00’da oynanacak. (Adıyaman’da oynanan maçın detayları için şuraya tıklayınız)

Lideri konuk edecek.

Siyah beyazlı takımımız 8.günde yine evinde grup lideri Sakaryaspor’u konuk edecek. Zorlu maç 13 Şubat Pazar günü saat 13:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak. (Sakarya’da oynan maçın detayları için buraya tıklayınız)

Düzeltme!

Dün şurada ”Somaspor’da Ergene Velimeşespor maçı öncesinde bir oyuncu cezalı üç oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor” diye yayınladığımız haberde; sarı kart sınırında üç oyuncu değil Oğuzhan Yıldırım’la beraber 4 oyuncumuz bulunuyor..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN