Soma Takımları Haftayı 2 Galibiyet, 1 Mağlubiyetle Kapadı.

Soma Takımları  Haftayı 2 Galibiyet, 1 Mağlubiyetle Kapadı.

Futbolda Soma takımları haftayı 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle kapadı.

Haftaya girmeden önce şuradaki yazımızda ”Futbolda Üç Soma Takımı Zaferspor Bayan Futbol Takımı, Somaspor ve Soma Masterler bu hafta sonu zorlu sınav verecek” diye kısa bir haber yapmıştık..

Birbirinden zorlu maçların oynanacağı haftada TFF Kadınlar 3.Lig 5.Grupta Soma Zaferspor, Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta Somaspor ve Ege Masterler Ligi B-Grubunda zirveye oynayan Soma Master takımlarımız üç puan mücadelesi verecek..

Evet puan mücadeleleri verildi. Zaferspor ve Somaspor ile sevindik, Soma Masterler ile üzüldük!

İlk Güzel Haber Zaferspor’dan Geldi..

Yüzümüz gülmeye 3.Lig 5.Grupta mücadele eden Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımızın aldığı farklı galibiyet ile başladı. Hakan Arslancan idaresindeki Bayan Futbol takımımız, Atatürk Stadında konuk ettiği Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübünü ilk yarısını 2-1 mağlup kapattığı karşılaşmada müthiş bir ikinci yarı performansıyla 6-2 mağlup etti.
Selis Demirci’nin 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta diğer golleri Seda Şahin (2) ve Şevval Üstünsoy kaydetti.
Zaferspor’lu kızlarımız, bu sonucun ardından 2 maçta 1 galibiyet 1 beraberlikle puanını dört’e yükseltti ve averajla Ağaköyspor’un üstünde liderlik koltuğuna oturdu. Lig’in 4. haftasında Soma Zaferspor deplasmanda Şehzadeler 8 Eylülspor ile karşılaşacak.



Somaspor İle Sevincimiz Devam Etti..

Bir diğer güzel haberde Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta şampiyonluğa oynayan Somaspor’un, Ödemişspor deplasmanında aldığı güzel sonuçla geldi. Bir tarafta, buradan alacağı galibiyetle liderliğini 12.haftaya taşıma hesapları yapan Somaspor, diğer tarafta üst sıralara tutunmak, kötü gidişatın izlerini silmek ve taraftarının güvenini tekrar kazanmak için mücadele veren Ödemişspor’un mücadelesi, Saracaoğlu stadında oynandı. Dumanlı Kentin Puslu Çocukları, büyük takım olma özelliğini sahaya çok iyi yansıtarak zorlu deplasmandan 34’ ve 80.dakikalarda Yusuf Demir’in attığı gollerle 2-0 galip geldi. Bu sonuçtan sonra Somaspor puanını 26 puanla en yakın rakibinin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü..12.Hafta Somaspor ilk yarının son maçında evinde haftayı bay geçen 21 puanla 4.sırada yer alan Gülbahçespor’u konuk edecek.

Soma Masterler İle Üzüldük!

Ege Masteler Ligi B-grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Soma Masterler, 6.hafta maçında Dikili Masterler ile Erdal İnönü Stadyumunda karşılaştı. Masterlerimiz favori olarak çıktıkları karşılaşmanın uzatma bölümünde yedikleri golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Soma Masterler, bu sonuçla ligde 6 hafta sonunda 4 galibiyet 2 mağlubiyetle 12 puanla 3.sıraya geriledi. Masterler, 7.hafta Bayraklı Masterler ile deplasmanda oynayacak..
Zaferspor ve Somaspor’un aldıkları müthiş galibiyetlerle sevinirken, Masterlerimizin mağlubiyeti ile üzülmüştük. Aslında Masterlerimizin aldığı mağlubiyet onların bu grupta şampiyon olmasını engellemeyecektir. Zira grup maçlarının sonunda ligin zirvesinde olacak tek takım Soma Masterler..Çünkü bu potansiyel onlarda var..

Toparlayalım; Zaferspor ve Somaspor’un müthiş başarıları ile güzel bir haftayı geride bıraktık.. Önümüzdeki haftaya daha umutla bakıyoruz, Vesselam..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN