Soma Sotesspor 3-0 Akhisargücü Spor

Soma Sotesspor 3-0 Akhisargücü Spor

Manisa Kulüpler İl Birinciliği Küçük Kızlar lig maçında Soma Sotesspor kendi evinde Akhisargücü’nü 12.01.2019 günü saat 15:00’te Soma Yunus Emre İ.O.O salonunda ağırladı.

SOMADASPOR

Lige yeni katılan rakipleri karşısında rahat oyun sergileyen Soma Sotesspor rakibini 3-0 net bir skorla yendi.

Kulüp antrenörü Kürşad Soysal maçtan sonra yaptığı açıklamada: ”Küçük Kızlar üst düzey Voleybol başlamanın ilk aşaması, burada amacımız sporcularımıza maç deneyimi kazandırıp, ilerisi için kendine olan güvenlerini arttırmak. Antrenmanda yaptığımız eğitimin neticesinde maçta hakem ve seyirci karşısında strese karşı öğrendiklerini uygulayabilme, karşılaşılan sorun karşısında çözüm üretebilme kabiliyetlerini maçlar sayesinde geliştiriyoruz.
Ligdeki hedefimiz sporcularımızın en üst düzeyde tecrübe kazandırıp ligde başarılı olmak.
Sporcularımızın deplasman ulaşım ve malzeme desteği sağlayan Soma Belediyesine ve Soma Belediye başkanımız sayın Ali TULUP’a çok teşekkür ediyoruz”dedi.





SOMA SOTESSPOR-AKHİSAR GÜCÜ:3-0
HAKEMLER: Okan Akçora, Damla Dilara Akçora, Dilek Kuruçay, Ayşenur Aktürk, Özcan Çetintap
SOMA SOTESSPOR:Tuğçe, Eylül, Fatma, Emine,Selin A.,Selin Ü., Sude,H. İrem, Şevval, Yağmur, Nisa
ANTRENÖR: Kürşat Soysal, Tuğba Tekin

AKHİSAR GÜCÜ: Cansu, Azra, Rumeysa, Eymen, Ceren, Melek, Nazlı, Gülce,Mina, Selin, Nehir, Sıla, Ayşegül, Aybüke
ANTRÖNER: Onur Gonca
1.Set:25-2
2.Set:25-6
3.Set:25-13




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN