Soma Masterlere Play-Off’ta Şanslı Kura

Soma Masterlere Play-Off’ta Şanslı Kura

Ege Masterler Federasyonu Bodrum Belediyesi Dostluk ligi C-grubunda normal sezonu Dikili Masterlerin ardından ikinci sırada tamamlayan Soma Masterler’in Play-Off’taki rakibi Gazi Emir Masterler oldu.

SOMADASPOR

Dişli takımların olduğu torbada, normal sezonda aynı grupta olan ve play-off’lara 5.sırayı elde ederek katılan Gazi Emir Masteleri her iki maçta da mağlup eden Soma Masterler, çekebilecekleri en güzel kurayı çekti.

Ligde geçen hafta yapılan maçların ardından play-off’taki tüm eşleşmeler kesinleşti.
20-21 Nisan tarihlerinde oynanacak 1.Tur Play-Off maçlarında eşleşmeler şöyle oldu:




Soma Master-Gazi Emir Master
Dikili Master-1881 Ata Master
Altınırmak Master-İzmirspor Master
KSK 1912 Çarşı Master-9 Eylül Master
KSK Kafkaf Master-KSK Alaybey Master
1970 Akhisar Master-Manisa 1965 Master
Balçova Termal Master-Dikili Kardeş Master
Balçova Master-Ege Üni.Sağlık Gücü Master

SOMA MASTERLER RAKİBİNİ 2 MAÇTA DA MAĞLUP ETMİŞTİ
Play-Off 1.turunda Gazi Emir Masterlerle eşleşen Soma Masterler, normal sezonda aynı grupta mücadele ettiği rakibini her iki maçta da mağlup etmeyi başarmıştı.

Soma Masterler, ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmayı Seyit Çetinkaya ve Yusuf İpek (2) attığı gollerle 3-0 kazanmıştı.(buraya tıklayınız)

Masterler, deplasmanda oynadıkları maçı ise; 20.dakikada Keke, 55.dakikada İlker Çakır ve 60.dakikada ise Bora Bilgener’in golleriyle 3-1 kazanmıştı. (şuraya tıklayınız)

HASAN OĞUZ, ”BİLDİĞİMİZ RAKİPLE EŞLEMEMİZ BİZİM İÇİN AVANTAJ
Masterlerin başarılı defans oyuncusu ve kaptanı Hasan Oğuz, eşleşmeden duydukları memnuniyeti dile getirirken şunları söyledi: ”16 Takımın yer aldığı 1.tur play-off eşleşmelerinde grubumuzda 28 puanla 5.sırada yer alan Gaziemir Masterlerle eşleşmemiz bizim adımıza sevindirici. Rakibimizi çok yakından tanıyoruz. Evimizde ve deplasmanda oynadığımız maçlardan galibiyetle ayrılan taraf biz olmuştuk. İnşallah 1.Tur Play-Off maçından da galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz.”dedi.

Bizlerde Somamızı Ege Masterler liginde başarıyla temsil eden Soma Masterlere; play-off maçlarında başarılar dileriz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN