Gaziemir Master 1-3 Soma Master

Gaziemir Master 1-3 Soma Master

Ege Masterler Ligi C-grubunu 21 puanla zirvede tamamlayan Soma Masterler, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Gaziemir Masterler ile karşılaştı.

Soma Masterler, İzmir Gaziemir Sahasında saat 17:30’da başlayan maça:Kadir-Hasan-Fatih-Engin-İlker-Y.Mayak-Avusturya-Osman-Tolga-Keke ve Bora on biri ile çıkarken, Adem, Şirvan, Cenk, M.Çamzeybek, Nakif ve Ayhan yedek kulübesinde forma bekleyen oyuncular oldu.

Lider Soma Masterler, büyük takım olma özelliğini Gaziemir Masterler karşısında harfiyen yerine getirdi.
Lider gittikleri Gaziemir Masterler deplasmanında 20.dakikada Keke, 55.dakikada İlker Çakır ve 60.dakikada ise Bora Bilgener’in golleriyle 3-1 galip ayrıldı. Rakibin golü 65.dakikada penaltıdan geldi.

Soma Masterler, ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmayı da: Seyit Çetinkaya ve Yusuf İpek (2) attığı gollerle 3-0 kazanmıştı.(buraya tıklayınız)

Bu sonucun ardından puanını 24’e çıkaran Soma Masterler, 10.haftayı da zirvede tamamladı. Masterlerimiz, 11.hafta evinde Ayyıldız Masterler ile karşılaşacak..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN