Soma Masterler, Gebze Masterleri Elinden Kaçırdı!

Soma Masterler, Gebze Masterleri Elinden Kaçırdı!

Hatay İli’nin Merkezi Antakya’da dün başlayan 5.Türkiye Masterler Futbol Şampiyonasında ikinci gün maçları bugün oynandı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Dün Hatay Osman Colga Stadında İskenderun Masterler ile 1-1 berabere kalan Soma Masterler,  bugün oynadığı maçta Kocaeli temsilcisi Gebze Masterler ile 0-0  berabere kaldı.

TOP ÇERÇEVEYİ BULMADI!

Gebze Masterler karşısında sahada Kadir-Ayhan-Fatih-Hasan-Engin-M.Çamzeybek-Avusturya-Bora-A.Tatlı-Bülent ve Hakan on biri ile yer alan Soma Masterler, her iki yarıda da girdiği yüzde yüz gol pozisyonlarında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

GRUP LİDERİ YARIN BELLİ OLACAK
Federasyon Kupası grubunda son maçlar yarın oynanacak ve Karacailyas Masterler hariç, şampiyon takımda belli olacak.

GRUPTA SON MAÇLAR ŞÖYLE

Soma Masterler-Karacailyas Masterler
İskenderun Masterler-Gebze Masterler




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN