Soma Masterler İlk Maçını Oynadı

Soma Masterler İlk Maçını Oynadı

Bu sene beşincisi düzenlenen Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası, Hatay Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde başladı.

5 bölge; Akdeniz, Marmara, Trakya, Ege ve Orta Anadolu dan  10 takımın katıldığı organizasyona Ege Masterler Federasyonunu temsilen ligi 3.sırada tamamlayan Ege Üniversite Sağlık Gücü Masterler ve dördüncü sırada tamamlayan Soma Masterler katıldı.

KARŞILAŞMALAR 2 GRUPTA OYNANIYOR

Kendi Master liglerinde şampiyon olan Hatay Zülüflühan, Osmaniye, İzmir Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler (Şampiyon Albayrak Masterler katılmadığı için Ege Üniversite Masterler temsil ediyor), İstanbul Kartepe ve Tekirdağ Master Takımları Şampiyonluk Grubunda;

Liglerinde ikinci olarak turnuvaya katılan İskenderun, Mersin Karaca İlyas, Manisa Soma (2.olan Bal-Göç ve 3.olan Albayrak takımları katılmadığı için Soma Masterler temsil ediyor), Kocaeli Gebze ve Lüleburgaz Ergene Masterler Takımları ise Federasyon Grubunda yer aldı..



SOMA MASTERLER 1-1 İSKENDERUN MASTERLER

Ege Masterler Federasyonunu ligini  4.sırada tamamlayan Soma Masterler, ilk maçında İskenderun Masterler ile karşı karşıya geldi.

Hatay Osman Colga Stadında saat 16:00’da başlayan karşılaşmaya: Kadir-Ayhan-Şirvan-Hasan-Engin-Avusturya-Fatih-Bülent-Bora-Ali Tatlı ve Hakan on biri ile çıkan Soma Masterler, rakibiyle 1-1 beraber kaldı..

Soma Masterler, ilk yarısı golsüz sonuçlanan maçta,  Avusturya’nın golüyle öne geçmesine rağmen bitime 3 dakika kala beraberlik golü yedi.

İskenderun Masterler, güçlü rakipleri karşısında bitime 3 dakikakala Ahmet’in golüyle beraberliği kurtardı.. İskenderun Masterler ikinci maçlarını Cuma günü Karacailyas Masterler ile oynayacak.

SOMA MASTERLER-GEBZE MASTERLER

Soma Masterler, şampiyonadaki ikinci maçını Kocaeli temsilcisi Gebze Masterler ile oynayacak. 8 Eylül Cuma günü Nazım Koka Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16-45

Toplamda 10 takımın yer alacağı turnuvada kendi gruplarını lider bitiren takımlar, 10 Eylül Pazartesi günü Süper Kupa için sahaya çıkacak.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN