Soma Masterler Ege’nin Tozunu Atıyor..

Soma Masterler Ege’nin Tozunu Atıyor..

Ege Masterler Federasyonu (EMF) B-Grubu’nda mücadele eden Soma Masterler, ilk 6 haftada ortaya koyduğu performansla rakiplerinin korkulu rüyası olmayı sürdürdü.

Lige İzmir deplasmanında Gaziemir Masterler’i İlker Çakır, Ali Tatlı ve Bahadır Özgen’in golleriyle 3-0 mağlup ederek fırtına gibi başlangıç yapan Soma Masterler, 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve topladığı 16 puanla ligin zirvesinde namağlup yer alıyor.

SOMA MASTERLEREn Çok Gol Atan, En Az Gol Yiyen

Oynadığı maçlarda rakip ağları 31 kez havalandıran Masterlerimiz, kalesinde sadece 7 gol görerek, gözünü 3.kez şampiyonluğa dikti.



MUTLU ALANYA

Mutlu Alanya, ”Büyük Keyif Alıyorum”

En yakın rakibi deplasmanda 3-0 mağlup ettikleri Gaziemir Masterlerin’in 3 puan önünde yer alan Soma Masterlerin başarılı orta saha oyuncusu Mutlu Alanya, ilk defa katıldığı master liginde büyük keyif aldığını belirterek şunları söyledi, ”Başarılı ve kaliteli oyunculardan kurulu takımın bir parçası olmak beni mutlu ediyor. İyi bir ekibimiz var. Bu takımımızla sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum”dedi.

Bu Hafta Rakip, ”9 Eylül Master”

Soma Masterler, ligin 7.haftasında 3 puanla 9.sırada yer alan 9 Eylül Masterleri, Linyit ve ya TFF tesislerinde konuk edecek.Tarih, saat ve stad Cuma günü belli olacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN