Soma Masterlerden Süper Başlangıç

Soma Masterlerden Süper Başlangıç

40 Yaş ve üstü sporcuların mücadele edeceği Ege Masterler Futbol (EMF) karşılaşmaları bugün (C.tesi) başladı.

Termal Masterler, 9 Eylül Masterler, Ayyıldız Masterler, Bostanlı Masterler, Bayraklı Masterler, Gaziemir Masterler, Dikili Kardeş Masterler, Güzelyalı Masterler, Çandarlı Pitane Masterler ve Bandırma Genç Masterler ile B-grubunda mücadele eden Soma Masterler takımı, sezona galibiyetle başladı.

2019-2020 sezonunun ilk maçında İzmir deplasmanında Gaziemir Masterler’in konuğu olan Soma Masterler, rakibini 3-0 mağlup etti.



Gaziemir Master karşısında sahaya;Kadir-Hasan-Fatih-Yücel-Halil-Mutlu-Ramazan-A.Tatlı-Bahadır ve Bora on biri ile çıkan Soma Masterler, 3 puanı; İlker Çakır, Ali Tatlı ve Bahadır Özgen’in golleriyle aldı.

Bu galibiyetle sezona 3 puanla başlayan Reha Fidan’ın talebeleri önümüzdeki hafta evinde Balçova Termal Masterler takımı ile karşılaşırken, Gaziemir Masterler takımı Dikili deplasmanında Dikili Kardeş Masterler ile karşı karşıya gelecek..

Statü

35 takımın katılımıyla 3 grupta oynanacak karşılaşmalar sonrasında, gruplarında ilk 5 sırayı alacak takımlar ve de ligin en centilmen takımı ilk 16 mücadelesine katılmaya hak kazanacak.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN