Soma Master 4-0 Bandırma GB Master

Soma Master 4-0 Bandırma GB Master

Ege Masterler (EMF) Futbol Ligi B-Grubu’nda mücadele eden Soma Masterler Futbol Takımı, 3.hafta maçında evinde ağırladığı Bandırma Gençlerbirli Masterleri 4-0 mağlup etti..

 

İlk maçında Gaziemir Masterleri deplasmanda 3-0 mağlup eden Soma Masterler, ikinci hafta grubun güçlü takımlarından Balçova Termal Masterleri 2 kez geriye düştüğü maçta İlker Çakır, Ali Tatlı ve Yusuf İpek’in ayağından bulduğu gollerle 3-2 mağlup etmişti. Lider Soma Masterler,  3.hafta maçında Pazar günü Bandırma Gençlerbirliği Masterleri Linyit Stadında konuk etti.



Oynadığı iki maçta bir galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan Bandırma Gençlerbirliği Masterler karşısında baştan sona üstün bir futbol sergileyen Soma Masterler, 19.dakikada Fatih Kaya‘nın nefis ortasını aynı güzellikle kafayla ağlara gönderen Bahadır Özgen, takımını 1-0 öne geçirdi.

21.dakikada önce Bahadır Özgen sonrada Bora Bilgener‘in kafa topları direkten döndü.

Cılız gelişen Bandırma Masterler ataklarını yerinde ve zamanında yaptıkları hamlelerle uzaklaştıran Soma Masterler devreyi 1-0 önde tamamladı.

Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Soma temsilcisi, İlker Çakır, Ali Tatlı ve Bahadır Özgen’le üç gol daha buldu ve karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.
Baştan sona üstün oynadığı maçı farklı skorla kazanan Soma Masterler 3’te 3 yaparken, 9 puana ulaşıp liderliğini 4.haftaya taşımasını bildi.



BANDIRMA GB MASTERSoma Masterler ligin 4.haftasında Dikili deplasmanında Dikili Kardeş Masterler ile karşılaşırken, Bandırma Gençlerbirliği Masterler evinde Karşıyaka Alaybey Masterleri konuk edecek.SOMA MASTER BANDIRMA GB MASTER

Soma Master 4-0 Bandırma GB Master

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:İzzet Özeren-Sefa Sabancı-Mahmutcan Şencan
SOMA MASTER:Adem-Hasan-Fatih-İlker-Tolga-Yücel-Mutlu-Bora-A.Tatlı-Bahadır-Y.İpek
YEDEKLER:Y.Mayak,Ayhan, Cenk,Ramazan, Hakan
TEKNİK SORUMLU:Reha Fidan

BANDIRMA GB MASTER:Hakan-Tanzer-İsmail-Osman-H.Batu-Halil-Abdullah-Kaan-İrfan-İsmail-Serkan
YEDEKLER:Bülent,Ramazan, Barboros, Tayfun,Gokhan
TEKNİK SORUMLU:A.Ozan Tarkan
GOLLER:Bahadır Özgen (2) İlker Çakır, Ali Tatlı (Soma Master)

3.Hafta Toplu Sonuçlar:

9 Eylül Master 4-4 Bostanlı Master
Gaziemir Master-Güzelyalı Master
Bayraklı Master 4-4 Çandarlı Pitane Master
Karşıyaka Alaybey Master-Ay Yıldız Master
Balçova Termal Master 8-1 Dikili Kardeş Master
Soma Master 4-0 Bandırma Gençlerbirliği Master

4.Hafta Maçları:

9 Eylül Master-Bayraklı Master
Dikili Kardeş Master-Soma Master
Ay Yıldız Master-Bostanlı Master
Bandırma GB Master-Alaybey Master
Çandarlı Pitane Master-Gaziemir Master
Güzelyalı Master-Balçova Termal Master
Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN