Siyah İnciler SMA’lı Aysima İçin Seferber Oldu

Siyah İnciler SMA’lı Aysima İçin Seferber Oldu

Soma’da yaşayan SMA hastası Aysima’nın tedavi masraflarının karşılanması için Somaspor Siyah-İnciler Taraftar Grubu tarafından yürütülen destek çalışmaları Soma ve çevre illerde devam ediyor.

AYSİMAYA DESTEK OLALIM

Bir tür kas hastalığı olan Spinal Müsküler Atrofi (SMA) ile mücadele eden Aysima‘nın tedavi masrafları için büyük fedakarlık gösteren Somaspor Siyah-İnciler Taraftar Grubu, Somalı yazar Esra Kurtuluş‘a “Şifa Tanecikleri” adlı kitabının gelirini SMA’lı Aysima’ya bağışlayacağını için teşekkür etti.

Siyah İnciler taraftar grubu lideri Murat İnce’de Somalı yazarımızın bu güzel hareketine kayıtsız kalmayacakları söyleyip bütün Soma’yı desteğe davet etti.

Murat İnce “Kitabı beğenerek okuduğunu söyleyerek yalnızca 20₺’ye hem zevkle okunacak bir kitap almış olacaksınız hem de Somalı yazarımıza destek olacaksınız.” diyerek bu güzel kampanyaya tüm Somalıları davet etti.
Kitap satın almak için Murat İnce ve yazarımıza ulaşabilirsiniz…
Gelirleri SMA’lı yavrumuza aktarılacak kitabın fiyatı 20₺’dir.
0 (535) 544 37 05
0 (554) 118 83 97

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN