Siyah-Beyazlılar 3 Puana Odaklandı

Siyah-Beyazlılar 3 Puana Odaklandı

Somaspor, yarın oynayacağı Osmaniyespor FK maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

 

Misli com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Somaspor, 15.hafta karşılaşmasında evinde Osmaniyespor FK’yı ağırlayacak.
24 Aralık Perşembe günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Çanakkale Bölgesi Klasman hakemlerinden Tolga Tugay İnan yönetecek.
İnan’ın yardımcıları ise Tuncay Ercan (Çanakkale), Melih Tan (Yalova) ve Şakir Koç (Çanakkale) olacak..

Koray  ve Emre Yok!

Siyah-beyazlılar evinde konuk edeceği Osmaniyespor FK maçında sakat olan Umut Koray Öz ve Emre Tekin Pınar’dan yoksun çıkacak..  20 günlük  sakatlığının ardından takımla antrenmanlara çıkarak düzelme aşamasına gelen futbolcuların ağrılarının artması üzerine İçel, Şile ve Altındağ maçlarında olduğu gibi bu hafta da maç kadrosunda yer almayacakları belirtildi.

Cezası biten Muhammed Öztürk  ise Burhanettin Basatemür’un görev vermesi halinde sahada yerini alacak.



Sarı Kart Sınırında Olan Oyuncularımız Var!

Koray ve Emre’nin can sıkıcı durumuna ilave olarak  sarı kart sınırında bulunan Özcan Aydın ve Oğuzhan Yıldırım ’ın durumları da eklendi. Bu 2 oyuncumuz Osmaniyespor FK maçında sarı kart görmeleri halinde 16.hafta deplasmanda oynayacağımız Erbaaspor maçında cezalı duruma düşecekler..

Zirve ve Alt Sıraları İlgilendiren Maç

Geçtiğimiz 14’ncü hafta sonunda 13 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 28 puan toplayan Somaspor, ligin Esenler Erokspor ile birlikte 24 golle en çok gol atanı, 10 golle de en az gol yiyen 4.takımı.

1 Maç hükmen mağlubiyeti bulunan konuk ekip Osmaniyespor FK ise, 13 maçta 4 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik ile 11 puanla 13.sırada bulunuyor. Aldıkları 4 galibiyetin ikisini deplasmanda  Cizrespor  ve Arhavispor’u 0-2’lik sonuçlarla elde etmişler. Elazığ Karakoçan FK ile ise 0-0 berabere kalmışlar.

Yani rakibimizin ligdeki konumuna baktığımızda sıkıntı yaşadıkları ortada.. Bize döndüğümüzde; alt ve orta sıralarda oynayan takımlara karşı evimizde yaşadığımız sıkıntıları da bizler biliyoruz.. Bu anlamda da Osmaniyespor FK maçına tam konsantre çıkıp Burhanettin Basatemür’un bir önceki maçta şurada verdiği demeçte olduğu gibi ”Bize yakışanı yapalım” gerisi kendiliğinden gelir vesselam..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN