Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!

Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!

Evet sevgili arkadaşlar, Nakliyeciler ve Huzur Evi maçı şuana kadar en güzel maçtı..

MAHALLENİN DELİSİ

İki takımda maça kontrollü başladı.
Aslında ilk 5 dakika da kimse bu maç böyle güzel olacak diyemezdi.. Taki Ayhan abinin hatasında Bora’nın topu kapmasıyla maç 1-0 oldu.
Nakliyecilerin daha önce de söylediğimiz hızlı hucum adamlarından Alper, Bülent’e ”alda at” dedi 2-0 sonra bireysel çabalarıyla bir gol daha bulan Alper maçı 3-0 yaptı.
İlk yarı böyle bitecek derken, sahneye Celil çıktı. Tayfun’un ”alda at” dediği fırsatı tepmedi ve 3-1 oldu. Celil’in golüyle ümitlerini ikinci yarıya saklayan Huzur Evi, devre arasında Bahadır hocanın konuşmaları işe yarar olsa gerek ki; daha hemen ikinci yarının başında harika bir golle (şu ana kadar ki en güzel gol diyebilirim) durumu 3-2 yaptı.
Hemen beş dakika sonra Nakliyeciler kalecisi Hilmi’nin hatasında skor 3-3 oldu.

Heyecan dolu maçta Bahadır Özgen yine sahne aldı ve Huzur Evi 4-3 öne geçti..

Nakliyecilerde sahne yine Alper’in oldu. Başarılı oyuncu, köşe vurusundan gelen topa güzel vurdu ve skoru 4-4 yaptı.




Bu dakikadan sonra skoru tutmak yerine ”cümbür cemaat” atak yapan Nakliyeciler, İsmail Güleç’in ters kafasında sahadan 5-4 yenik ayrıldı.
Her ne kadar hatrick yapan Alper olsa da maç 3-1 iken Bora abisiyle gereksiz diyaloğa giren ve kendi takımına gerginlik yaşatıp peş pese iki gol yemesinde büyük rol oynadığı için maçın yıldızı güzel oyunu ve şık golüyle Bahadır Özgen oldu .
Bu maçla birincilik hatta ikincilik şansını bile riske atan Nakliyecilere ve muhteşem geri dönüşü yapan Huzur Evine başarılar dileriz .

Gelelim ikinci maça..

Benim takımım Ticaret Odası (1) ve Nitromak takımı arasında oynandı.
İlk maçtaki hataları yapmayan ben(!) maça damgamı vurdum 🙂 sahadan 8-3’lük galibiyetle ayrıldık. Sporcu arkadaşlarımın ayağına sağlık diyor, Nitromak takımına başarılar diliyorum..
Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN