Saruhanlı Yedi Eylül 7-1 Bora Master

Saruhanlı Yedi Eylül 7-1 Bora Master

Sezona iyi başyamayan ve aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine demir atan Bora Master, Saruhanlı deplasmanından puansız döndü.

Soma ekibi Bora Master, Ege Masterler Lig’in 11.haftasında Saruhanlı 7 Eylül Master ile İshak Çelebi sahasında karşılaştı. Ramazan Güçlü, İhsan Açıcı ve M.Doğukan Nasırlı hakem triosunun yönetim gösterdiği karşılaşmayı ev sahibi ekip Saruhanlı 7 Eylül Master 7-1 kazandı. Bora Masterde 33.dakikada Ogün Şahin kırmızı kart gördü.

Soma’da oynanan karşılaşmayı da Mustafa Denizhan (3), Gürdal Gencer, Metin Avcı ve Çağlar Topaç’ın golleriyle Saruhanlı 7 Eylül Master kazandı. (geniş detay ve fotolar için buraya tıklayınız)

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız! Ayrıca Bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz!

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN